06.10.2009  |  Klima, miljø og energi

Grønne tanker bag nyt møbelagentur

Efterspørgslen efter grønne møbler og bæredygtige arbejdsmiljøer er stigende, og derfor har Jens Mathiasen stiftet agenturvirksomheden 2 rethink.

Især hotelbranchen vil gerne have grønt inventar ind på værelserne og i receptionerne og på det område vil Jens Mathiasen gerne være Skandinaviens førende rådgiver. Han har derfor stiftet agenturvirksomheden 2 rethink med netop det formål. Jens Mathiasen har selv arbejdet i både hotel- og møbelbranchen, heraf de sidste to år for den østrigske inventarproducent Voglauer, der blandt andet har gjort sin 50.000 m2 store fabrik 100 % selvforsynende med energi. Han har med andre ord erfaringen i orden og har på den baggrund samlet en portefølje af virksomheder, der tager forskellige former for miljøhensyn i deres produktion, bl.a. Artaqua, der udvikler plantevægge og vandkonstruktioner, samt Reestore, der designer møbler af genbrugsmaterialer.
Trods sin korte levetid – firmaet blev etableret i starten af september – er 2 rethink, der i har fravalgt både trykte kataloger og visitkort, allerede blevet prækvalificeret til at byde på inventarproduktion til det nye Park Inn Hotel, som åbner til næste år i Malmø med 229 værelser. Dermed kan skandinaverne formentlig snart se frem til flere grønne møbler rundt omkring på hoteller og kontorer.
-AK

Mere fra Anders

Anders Kampmann

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere