15.10.2012  |  Kommunikation

Grafisk bureau vil hjælpe iværksættere

Et grafisk bureau i København vil udføre 10 timers gratis grafik- og webarbejde for en udvalgt ung iværksætter. Modtageren af denne ”starthjælp” vælges blandt indsendte bud på koncepter og forretningsidéer.

Det grafiske bureau W20 har besluttet sig for at hjælpe iværksættere i gang. Det sker via en ny konkurrence, hvor det grafiske bureau tilbyder 10 timers gratis grafik- og webarbejde til den virksomhed, som indsender den bedste idé.

Direktør Marshoud Dababneh fra W20 fortæller, at en konsekvens af den globale finanskrise har været, at investorer ikke nødvendigvis tør hjælpe den gode idé i gang. Det vil W20, som har adresse i Magstræde 10 i København, nu gøre op med:

"Vi er ikke store nok til, at vi kan oprette fonde eller legater og smide en sæk penge efter iværksættere. Så vi har fundet en løsning, der er inden for vores formåen, hvor vi giver dem noget, de normalt skulle betale en del penge for. De skal bare sende os en e-mail," udtaler direktør Marshoud Dababneh fra W20 i en pressemeddelelse.

Læs mere her.

- OWG

 

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere