02.12.2011  |  Strategi & ledelse

Gratis klippekort til flygtninge

Transportudgifter kan ifølge Dansk Flygtningehjælp være en hindring for at få unge flygtninge ud af ensomheden. Derfor har nødhjælpsorganisationen oprettet et projekt, hvor landets befolkning kan donere et to zoners klippekort til unge uledsagede flygtninge.

Transportudgifter er ifølge Dansk Flygtningehjælp en reel forhindring for at få unge flygtninge ud af gemakkerne i mindre byer på tværs af Danmark. Derfor er ”Projekt klippekort” blevet oprettet af Dansk Flygtningehjælps ungenetværk DFUNK som en julegave til unge uledsagede flygtninge.
DFUNK mobiliserer lokale unge, der gerne vil møde unge flygtninge og hjælpe dem i gang med deres ny tilværelse. De unge frivillige oplever store problemer for flygtninge, som ikke har råd til transport. Via et Facebook-event er det frem til juleaften muligt at donerer klippekort eller enkelte klip til unge uledsagede flygtninge i hele landet. Man sender ganske enkelt sit klippekort - nyt eller brugt med få klip tilbage på - til DFUNK. Herefter sørger de for at klippekortet bliver givet til en ung flygtning et sted i landet.

- OWG

Mere fra Redaktionsassistent

Redaktionsassistent

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere