06.11.2012  |  Strategi & ledelse

Green Network lancerer nyt CSR forretningsudviklingsprogram

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som led i en ny strategi for mere omfattende CSR rådgivning, har Green Network indgået et samarbejde med CSR-ekspert Tania Ellis, The Social Business Company, omkring et målrettet CSR Forretningsudviklingsprogram til små- og mellemstore virksomheder.

Mange danske virksomheder er opmærksomme på de forretningsmæssige muligheder, som arbejdet med CSR rummer, og det stiller skærpede krav til CSR rådgivning. Samtidig kan danske virksomheder - store såvel som små - forvente at CSR i stigende grad vil indgå som basis krav i forbindelse med eksempelvis indkøbs- og leverandøraftaler.  

Green Network har anerkendt denne udvikling ved at lancere en ny strategi, der skal gøre Green Network til et mere forretningsdrevet CSR-erhvervsnetværk med fokus på opbygning af et kompetencecenter samt en større og mere omfattende satsning på CSR-rådgivning.

Som led i den nye strategi, har Green Network indgået et samarbejde med én af Skandinaviens førende CSR-eksperter, Tania Ellis, The Social Business Company, omkring et CSR Forretningsudviklingsprogram, der vil blive afholdt i 2013. 

Forretningsudviklingsprogrammet er et eksklusivt tilbud for Green Network medlemmer, som ønsker en helstøbt CSR-indsats, der understøtter virksomhedens udviklings- og forretningsmål.

Der er tale om et målrettet udviklingsforløb rettet mod små og mellemstore virksomheder med det formål at gøre CSR-indsatsen forretningsstrategisk, værdiskabende og meget konkret, så alle i virksomheden kan forstå hvorfor og hvordan, de kan bidrage. 

Programmet består af fire moduler med fokus på:

1. Forretningsstrategien - Kobling af forretningsmål og CSR-indsatsområder.

2. Medarbejderne- Internt involveringsprogram og integration i daglige rutiner.

3. Samarbejdspartnere - Interessentanalyse og valg af relevante innovationspartnere

4. Kommunikationen - Strategi og handlingsplan for CSR kommunikation inkl. rapportering

Du kan læse mere om forretningsudviklingsprogrammet her

Særarrangement d. 23. november 2012

Som en forløber til CSR Forretningsudviklingsprogrammet, inviterer Green Network interesserede ledere til et gratis særarrangement den 23. november 2012.

Her vil du få mere at vide om, hvordan du kan få genvinster fra forretningsstrategisk CSR, du vil blive introduceret for forretningsudviklingsprogrammet, og Green Network medlemsvirksomheden Alfix vil lægge en konkret praktikervinkel på med eksempler fra virksomhedens egen CSR-proces.  

Du kan læse mere og tilmelde dig særarrangement her.

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere