19.06.2015  |  Strategi & ledelse

Guide dig til et bedre arbejdsmiljø

En ny digital guide fra Videncenter for Arbejdsmiljø skal hjælpe med at forebygge stress og forbedre trivslen på arbejdspladsen.

Arbejdsmiljø og stress er højaktuelle emner, der berør både virksomheder og ansatte. Derfor har Videncenter for Arbejdsmiljø udarbejdet den digitale guide ’5 trin til trivsel’, der skal skabe bedre trivsel på arbejdspladsen. Det skriver Finansforbundet på sin hjemmeside. 

Læs også: Akademikere i det offentlige føler sig mest stressede

Guiden indeholde følgende faser i arbejdet:

  • Skabe opbakning blandt kollegerne
  • Kortlægge det psykiske arbejdsmiljø
  • Planlægge en indsat
  • Gennemføre indsatsen
  • Evaluere hele forløbet til sidst

’5 trin til trivsel’ indeholder desuden værktøjer, der kan bruges til sætte gang i hver af de fem faser samt dialogmetoder, der kan bruges til at opdage områder, hvor trivslen kan forbedres.

Læs også: Undgå stress gennem god trivsel

Guiden er tiltænkt arbejdsmiljørepræsentanter, men kan sagtens benyttes af andre, der vil forbedre det psykiske arbejdsmiljø.

Læs mere om de fem faser til bedre trivsel her

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere