03.10.2019  |  Klima, miljø og energi

Guld til bæredygtigt PensionDanmark-byggeri på Islands Brygge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Boligbyggeriet Pollux på Islands Brygge i København er blevet bæredygtigheds-certificeret med DGNB-Guld. Der er blandt andet topscore for materialernes miljømæssige kvaliteter og udearealerne.

PensionDanmark-byggeriet Pollux på Islands Brygge i København fik onsdag eftermiddag tildelt DGNB Guld-certificeringen af direktør i Green Building Council, Mette Qvist. DGNB er en af verdens førende standarder til bæredygtige ejendomme. De høje ambitioner for ejendommenes aftryk på klima, miljø og social bæredygtighed er ligeledes en fast forankret del af PensionDanmarks værdiprogram for investering i ejendomme.

”Pollux bliver endnu et attraktivt PensionDanmark-byggeri, hvor beboerne ikke alene kan glæde sig over kvaliteten i både bolig, nærmiljø og de tilhørende lave vedligeholdelsesudgifter, men samtidig kan nyde kvalitetsboligen med god samvittighed over dens meget høje standarder for bæredygtighed. Det bidrager i fællesskab til at gøre det til en god og langsigtet investering for både den enkelte boligejer og dermed også for PensionDanmarks medlemmer,” siger ejendomsdirektør i PensionDanmark Marius Møller.

DGNB har blandt andet fremhævet den miljømæssige indvending og holdbarhed af materialer i en ejendom delvist bygget af kvalitetsmærkede genbrugsmursten. Men også bygningens robusthed og kvaliteten af udearealer og adgangen til disse er blandt punkter til fremhævelse.

Pollux’ 70 boliger er en del af de over 500 bæredygtige kvalitetsboliger, som PensionDanmark opfører på HavneBryggen. Ligesom PensionDanmarks første to andre boligprojekter på HavneBryggen, Castor og Polaris, er Pollux opført direkte mod havnefronten, så de kommende beboere flytter ind i en stærk attraktion i lokalområdet med imponerende udsigt over vandet fra lejligheder, altaner og tagterrasser. Der er let adgang til havnebade, indkøb og metro-station.

Mere fra PensionDanmark

PensionDanmark

http://www.pensiondanmark.com/

  • info@pension.dk
  • 33748000
  • Langelinie Allé 43, 2100 København Ø, Danmark

PensionDanmark administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for over 700.000 medlemmer beskæftiget i over 25.000 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne.I PensionDanmark arbejder vi på at understøtte et godt arbejds- og seniorliv for vores medlemmer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere