07.07.2008  |  Klima, miljø og energi

Havneordrer er grundsten til nyt firma

1. juli så et nyt selskab i Polen dagens lys. NIRAS Portconsult PBP Sp. Z o. o. får hovedsæde i Szczecin (Stettin),...

1. juli så et nyt selskab i Polen dagens lys. NIRAS Portconsult PBP Sp. Z o. o. får hovedsæde i Szczecin (Stettin), hvor 20 medarbejdere arbejder på bl.a. ny færgeterminal i Swinouijscie, havneanlæg i Szczecin og en terminal i Kazakstan.
Selskabet er skabt på basis af et vellykket samarbejde mellem NIRAS og det polske firma PBP Inwest Sp. Z o. o.
"Vi startede i maj 2006 med at gennemføre et projekt om en ny container-terminal i Szczecin’s travle havn sammen med PBP. Og som projektmanagers og supervisors lykkedes det os at bryde lokal sædvane og levere projektet til aftalt tid, kvalitet og pris", fortæller Kim Boye, som er chef-konsulent og en af havnespecialisterne i NIRAS. Kim Boye fortsætter: "De positive erfaringer vi fik sammen med PBP Inwest, var vi enige om at udnytte, både til at søge nye opgaver og til et tættere samarbejde. Det er nu blevet til et fælles selskab med et solidt fundament og de første store ordrer i hus."
På selve dagen inviterede NIRAS Portconsult PBP til åbningsfest, hvor polske, danske, norske, tyske og russiske klienter var med til at fejre etab-leringen af NIRAS Portconsult PBP.
"Det nye selskab er med til at cementere NIRAS' position som den førende tekniske rådgiver i Polen. I dag er der over 175 NIRAS-ansatte i Polen, som primært betjener hjemmemarkedet fra de fire lokale kontorer, men også fungerer som brohoved til markederne i Rusland og Østeuropa udtaler international direktør i NIRAS Karol Marcinkowski og uddyber:
"Med den ekstra styrke står NIRAS Gruppen stærkt i landene omkring Østersøen og bliver markedsledende inden for en række kompetenceområder. Vi er godt i gang med at realisere visionen om at skabe en spændende konsulentvirksomhed i Østersøregionen".

Mere fra Anette

Anette Lykke Rasmussen

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere