10.09.2014  |  Kommunikation

Her er de nominerede til CSR Environment Prize 2014

CSR Environment Prize uddeles ved CSR Awards 2014 den 30. oktober i Holstebro, og Miljøministeriet har netop løftet sløret for dette års nominerede.

Torsdag den 30. oktober uddeles årets CSR Environment Prize ved CSR Awards. Prisen går til en virksomhed, der har gjort sig særligt bemærket med deres CSR-arbejde inden for miljøområdet.

Læs også: Ny pris belønner virksomheders CSR i udlandet

I år går prisen til den mest effektfulde miljøløsning. Det kan for eksempel være en innovativ løsning, en ressourceeffektiv løsning, eller en løsning, der handler om optimering af produktionsprocesser eller en grøn forretningsmodel, der understøtter bæredygtig produktion og forbrug.

De nominerede er:

  • DFDS – effektfuld rensning af røggas fra skibe
  • Knowledge Cotton Apparel – bæredygtig mode
  • Altiflex – forebyggelse og ressourceoptimering i byggebranchen

Juryen bestod af Karin Klitgaard, Miljøpolitisk Chef, Dansk Industri; Michael Søgaard Jørgensen, Lektor, Aalborg Universitet, Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling og Christian Ege, Sekretariatsleder, Det Økologiske Råd.

Miljøministeriet uddeler CSR Environment Prize for at sætte fokus på miljøsiden af CSR arbejdet og for eksempel vise, hvordan det kan betale sig for virksomheder at gøre noget for miljøet. Prisen vil blive overrakt af miljøminister Kirsten Brosbøl.

En fejring af de bedste
CSR Fondens direktør, Maria Bøge, glæder sig over offentliggørelsen af de nominerede til CSR Environment Prize:

 ”Jeg glæder mig meget på deres vegne. De er alle nogle gode eksempler på CSR-arbejdet i Danmark. Nomineringen til CSR Environment Prize er i sig selv en rigtig flot anerkendelse, og så bliver det spændende at se, hvem der ender med at løbe med sejren, når det bliver afgjort i Holstebro den 30. oktober”.

Miljøministeriet samarbejder med CSR-Fonden om konferencen og det storslåede prisuddelingsshow, der i år finder sted den 30.-31. oktober 2014 i Holstebro. Awardshowet er en fejring af alle de virksomheder i Danmark, der kombinerer samfundsansvar med forretning.

Læs også: Få inspiration til fremtidens forretning på CSR Awards

I løbet af de to dage på konferencen og til awardshowet samles ledere fra det private erhvervsliv, det offentlige, forskere, brancheorganisationer, NGO’er og deltagere fra ministerier og styrelser. Der vil være således være rig mulighed for at blive fagligt inspireret og diskutere, hvordan danske virksomheder kan koble forretning og CSR i fremtiden.

Se programmet her

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere