27.09.2021  |  Klima, miljø og energi

Historisk stor donation skal gavne biodiversiteten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en historisk donation på 5 mia. USD går ni organisationer sammen om den hidtil største private donation til verdens biodiversitet.

Arcadia, én af Storbritanniens største filantropiske fonde; Bezos Earth Fund; Bloomberg Philanthropies; Gordon and Betty Moore Foundation; Nia Tero; Rainforest Trust Re:wild; Wyss Foundation; og Rob and Melani Walton Foundation.

Det er navnene på de ni organisationer, der i fællesskab over de næste 10 år vil investere massivt i vores biodiversitet. Udover det store milliardbeløb forpligter organisationerne sig også til at stoppe investeringer, der skader naturen. Med pengene fokuseres der på at skabe, udvide, forvalte og overvåge beskyttede områder, og herunder arbejde med oprindelige folk, lokalsamfund og regeringer.

I WWF hilser vi engagementet i naturkrisen velkomment. Det er et kolossalt vigtigt skridt hen mod en #naturepositive tilgang. Vi håber derfor, at det kan inspirere endnu flere virksomheder - danske såvel som internationale - til at støtte arbejdet for en bæredygtig fremtid.

Bliv klogere på, hvordan vi samarbejder med virksomheder her: https://lnkd.in/eYydPc_8

Læs om donationen her:

WWF hails largest ever private funding commitment for biodiversity as a momentous move for a nature-positive world.

Mere fra WWF Verdensnaturfonden

WWF Verdensnaturfonden

https://www.wwf.dk/

  • 3536 3635
  • Svanevej 12 2400 København NV

VERDENS STØRSTE UAFHÆNGIGE NATURORGANISATIONWWF har kæmpet i frontlinjen for naturen siden 1960’erne.Vi er verdens største og mest indflydelsesrige naturorganisationer.Vi har projekter over hele kloden og arbejder utrætteligt for at skabe en verden, hvor mennesker og natur lever i harmoni med hinanden.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere