14.01.2016  |  Kommunikation

Horisont Gruppen a/s overtager det operationelle ansvar for CSR Awards

Danmarks største CSR-konference og Award Show, CSR Awards, er fra 1. januar 2016 koblet med Danmarks eneste dedikerede erhvervsmedie om CSR, CSR.dk.

Her er aftalens parter

CSR Awards
CSR Awards er Danmarks største årlige CSR Award Show og konference med prominente nationale og internationale talere, paneldebatter og sideevents. Konferencen samler hvert år 700-900 topledere og CSR-praktikere fra det private erhvervsliv og den offentlige sektor, forskere, brancheorganisationer og NGO’er for at diskutere og dele viden om, hvordan danske virksomheder kan koble forretning og CSR.

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning
CSR.dk – forum for bæredygtig forretning er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. CSR.dk udgiver både ugentlige nyhedsbreve og sit eget magasin, CSR Quarterly og udgiver ligledes et CSR-tillæg i samarbejde med Børsen. CSR.dk udgives af mediehuset Horisont Gruppen a/s og har eksisteret i snart 20 år.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

CSR Fonden
CSR Fonden er en non-profit organisation, som blev etableret i 2011 med en mission om at fremme bæredygtighed og socialt ansvar både nationalt og globalt. Fondens primære aktivitet er CSR Awards, som i 2016 afholdes for sjette år i træk.

 

CSR fonden, som står bag CSR Awards, og Horisont Gruppen A/S, som står bag CSR.dk, har indgået samarbejde om at afholde CSR Awards sammen. Det nye partnerskab betyder flere kræfter til at løfte den store opgave det er at udvikle og fremme forretningsdrevet CSR i Danmark, en målsætning partnerne deler.

"Fremtidens konkurrence defineres af, hvordan globale problemstillinger som klima, urbanisering, ulighed osv. løses. Det både forventes og er den bedste vej til kommerciel succes, at virksomhederne finder ud af, hvordan de kan sammentænke CSR med deres forretning. Det er en stor opgave, og det kræver mange kræfter at sprede ideer og hylde rollemodeller inden for CSR. Vi er glade for at have fundet en partner i Horisont Gruppen, som vi kan dele den opgave med," siger Maarten van Engeland, Bestyrelsesformand i CSR Fonden.

Læs også: Nyheder om CSR Awards 2015 på CSR.dk

I praksis betyder samarbejdet, at CSR.dk overtager det operationelle ansvar for CSR Awards, og at CSR Fondens sekretariat og CSR.dk får samme adresse og kan udnytte de faglige synergier, der er mellem to teams af CSR-folk og en CSR-redaktion.

Det større team vil give nye muligheder for CSR Awards og større synlighed til arrangementet, blandt andet gennem adgang til CSR.dk’s læsere og partnere samt via en målrettet publikation i dagbladet Børsen. CSR.dk styrkes ved at få adgang til den viden og det netværk, som CSR Fonden har opbygget gennem CSR Awards.

"Vi vil, ligesom CSR Fonden, være et samlende punkt for arbejdet med CSR i Danmark – som vidensformidler, faglig reference og kurator af en løbende debat. Med CSR Awards og de dygtige medarbejdere som følger med, får vi nye muligheder for at løfte den opgave. Det passer som godt med vores egen satsning på at udvikle CSR.dk til et forum for bæredygtig forretning," siger Rasmus Brylle, udgiver af CSR.dk og direktør i Horisont Gruppen A/S.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere