13.05.2015  |  Kommunikation

Hovedtalere på plads til CSR Awards

To af hovedtalerne til efterårets CSR Awards er nu fundet. Der er tale om den sudanesiske forretningsmand Mo Ibrahim og den amerikanske forfatter William McDonough.

To hovedtalere er klar til at give hvert deres bud på fremtidens CSR ved CSR Awards 2015 i Vejle.

Og der er tale om to meget forskellige herrer – nemlig den sudanesiske grundlægger af Mobile System International, Mo Ibrahim, og forfatteren William McDonough, der står bag bogen ”Cradle to Cradle: Remaking the way we make things”.

Læs også: Vejle bliver værtsby for CSR Awards

Mo Ibrahim skal tale ved CSR-festen, da han har en fremtrædende rolle i afrikansk erhvervsliv som grundlægger af et førende telefonselskab på det afrikanske kontinent. Han har efterfølgende brugt en stor del af sin formue på at støtte god regeringsførelse og ledelse på tværs af afrikanske lande.

William McDonough står som forfatter til den skelsættende bog ”Cradle to Cradle” som en markant stemme i måden, som vi tænker bæredygtighed på. Således er han blandt andet blevet valgt til ”Hero of the Planet” af det ansete Time Magazine og er udpeget som 'Chair of the World Economic Forum Meta-Council on Circular Economy'.

Læs også: Ny organisation skal kæmpe for grøn transition

CSR Awards løber af stablen 7. oktober i Vejle, og du kan melde dig til her.

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

Redaktionsassistent

Uddannelse: Journalist ved Danmarks Medie- & Journalisthøjskole 2011-2015 og Institut Hautes Études de Communication Sociale i Bruxelles. Kandidatstuderende ved Center for Mellemøststudier, Syddansk Universitet. Udlært som journalist ved Udenrigsministeriets Presseenhed, Dagbladet Børsen. Fokusområder: Internationale relationer, EU, erhvervsjournalistik og virksomheder i hans arbejds- og studi…

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere