19.09.2017  |  Strategi & ledelse

Hvilket Verdensmål vil du arbejde med?

Indhold fra partner Hvad er dette?

6 organisationer som værter for 12 seminarer, en inspirerende gæstetale og perfekte rammer for at arbejde med Verdensmålene. Mere behøves vel ikke for at beskrive CSR i Praksis-konferencen d. 11/10, vel? Jo, for konferencen har meget mere at byde på!

Danmarks bedste tilbud til at arbejde med Verdensmålene i praksis og få redskaber, inspiration og netværk til at fortsætte, når du er tilbage på kontoret. Det er en rimelig beskrivelse af den kommende CSR i Praksis konference, mener Jens Prebensen, der som stiftende partner i arrangøren CSR LINK er en af hovedpersonerne bag den.
 
Læs mere: program for CSR i Praksis
 
”Konferencen bygger videre på de gode erfaringer, vi opnåede på CSR i Praksis-konferencen, vi holdt i maj,” siger Jens Prebensen og uddyber: ”Egentlig havde vi tænkt os, at det skulle være nok for i år med den konference, men vi blev simpelthen væltet omkuld af de mange, positive tilbagemeldinger fra deltagerne og seminarværterne. Dem kunne vi da ikke sidde overhørig, og heldigvis er det lykkedes os at sammensætte et program, som lever op til det første, men som på en måde kommer længere ud og dybere ned i Verdensmålene.”
 
At seminarerne dækker et bredt spektrum af Verdensmålene vidner deres titler på:
 
•  Fortæl de gode historier om Verdensmålene
•  Opnå Verdensmålene i et partnerskab - tips og tricks
•  Verdensmålene som relevante mål i virksomhedernes daglige arbejde
•  Skovenes plads i det biobaserede samfund
•  Fra Verdensmålene til FN’s retningslinjer om menneskerettigheder og erhverv
•  Verdensmålene og leverandørkæden – muligheder og krav
 
Og med stærke SDG-aktører som Verdens Bedste Nyheder, Grakom, Sociability, Factlines, FSC og Kooperationen er alle sejl sat for at give deltagerne et maksimalt udbytte af seminarerne.
 
Læs mere: flere artikler om CSR i Praksis
 
Fortællingen om succeserne
En af værterne, Verdens Bedste Nyheder, lover som vidensdelings- og kommunikationsplatform for de gode historier, at deltagerne på deres seminar får gode tips og vejledning i, hvordan de kan styrke bæredygtighedsindsatsen og virksomhedernes renomé på en anderledes og engagerende måde. Men de får meget mere end det, understreger Helle Stokkebye Johansen, Head of Private Partnerships.
 
”Vores vigtigste opgave er at øge kendskabet til og inspirere til mere indsats for Verdensmålene i virksomheder, NGO’er og os derhjemme. Det gør vi ved selv at fortælle om de mange, bæredygtige fremskridt, der gøres kloden rundt, men vi har også en lang række erhvervspartnere – med store virksomheder som Novo og Toms og mindre som Rice og Neutral – som vi hjælper med at få deres fortællinger ud,” siger Helle Stokkebye Johansen og oplyser, at en partnerne, Danfoss, kommer på seminaret og fortæller, hvordan de konkret samarbejder med Verdens Bedste Nyheder om at få kendskabet til deres succeser inden for Verdensmålene ud til kunder, medarbejdere og andre interessenter.
 
Læs mere: Verdens Bedste Nyheder
 
Styr på dokumentation og opfølgning
En ting er fortællingen om succeserne, en anden at kunne dokumentere dem. Factlines er specialiseret i CSR compliance i leverandørkæden og har en digital rapporteringsløsning, som giver kunderne overblik og styr på dokumentationen.
 
”Leverandørkæden rummer et utal af muligheder, men også tilsvarende mange risici, og virksomhederne mødes i større og større grad af kundekrav om, at de kan dokumentere, at de er på den rigtige side af loven, og at de har overblik over deres risici og kan håndtere dem. Derfor starter vi seminaret med at gennemgå, hvilke samfundsansvarskrav, der typisk stilles i leverandørkæden i Danmark, Sverige og Norge, og så slutter vi af med, hvordan deltagerne kan opnå konkret rutine og metode for kortlægning, dokumentation og opfølgning af etik i deres leverandørkæde,” fortæller Senior CSR Specialist Dagny Nome i Factlines, som desuden afslører, at seminaret bliver krydret med en praktisk case i arbejdet med etik i leverandørkæden.
 
Læs mere: Factlines
 
CSR i Praksis-konferencen afholdes hos NEXT – Uddannelse København, og efter en kort velkomst ved NEXT’s udviklingsdirektør Ulrik Bak Nielsen går Thomas Ravn Petersen, direktør i Verdens Bedste Nyheder, på scenen og sætter rammen for dagen med et 360 ° vue rundt om Verdensmålene. Undervejs i konferencen er der indlagt masser af pausetid til dialog og netværk, og dagen rundes af med seminarværternes guldkorn og udbytte fra deres seminarer.
 
Se hele programmet og tilmelding her: http://www.csr-link.dk/csr-i-praksis-ii-2017/

Filer

Tags: CSR LINK

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere