13.10.2014  |  Strategi & ledelse

Irma stopper salg af skyllemidler

Fra i dag bliver alle skyllemidler pillet ned af hylderne i de 81 Irma-butikker. Det sker af hensyn til miljøet.

Fremover vil der ikke være skyllemidler på Irmas hylder, da dagligvarekæden har nemlig valgt at stoppe salget af skyllemidler i sine 81 butikker landet over. Valget er truffet for at skåne miljøet. Det skriver dr.dk.

Læs også: Dagligvarebutikker tager bæredygtigt ansvar

”Skyllemiddel er et produkt, som forårsager miljøforurening i vandet. Det er et unødvendigt produkt. Der findes en række alternativer, man kan bruge for at gøre tøjet blødt”, siger Signe Frese, der er miljøchef i Irma og CSR-chef i Coop Danmark, til DR Nyheder.

Ifølge Signe Frese giver det mening at fjerne produkterne fra Irmas butikker, da salget af skyllemidler har været støt faldende de seneste år.

Kvickly, Fakta og Superbrugsen fortsætter salget
Men det er kun Irma, der stopper salget af skyllemidler. Coops øvrige butikker, Kvickly, Fakta og Superbrugsen, vil fortsat sælge skyllemidler. Kunderne er, ifølge Signe Frese, ikke klar til at skille sig helt af med skyllemidlet endnu.

Læs også: Apple forbyder kemikalier i forsyningskæden

”Hvis vi melder det ud i Coop, så betyder det bare, at man som forbruger går over i en anden butik og køber det, hvis man ikke er klar over, hvad det er for en miljøforurening, man er med til at forårsage”, siger Signe Frese til DR Nyheder. 

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere