13.11.2012  |  Kommunikation

Industrisamarbejde om anti-korruption

Mød CSR-eksperten Rikke Kolbech Gudiksen fra Torm på konferencen FYI fokus og hør hende fortælle om, hvordan et nyt netværk forebygger korruption.

Maritime Anti Corruption Network (MACN) er et forholdsvis nyt netværk, der arbejder for at udngå korruption, og som ønsker at gøre det kendt for flere, hvilke udfordringer der er forbundet med korruptionsbekæmpelse i den maritime branche. Nu præsenterer netværket sig for en større kreds. Det sker på FYI fokus-konferencen 11.-12. december i København, som Erhvervsmagasinet CSR har været med til at planlægge.

Rikke Kolbech Gudiksen, som er CSR-specialist hos rederiet Torm og en del af det maritime netværk, vil blandt andet fortælle om de største udfordringer for den maritime branche i forhold til antikorruption. Hun vil desuden fremlægge en case - nemlig hvordan Tormselv arbejder med anti-rorruption.

Et af netværkets centrale målsætninger er at tackle konkrete spørgsmål samt kortlægge de grundlæggende årsager til alle former for korruption i den maritime industri. For på bedste måde at blive i stand til effektivt at bekæmpe udfordringerne, er det nødvendigt først at identificere dem. Det langsigtede mål er at håndtere de dybereliggende årsager til korruptionen i den maritime sektor og dermed nedbringe antallet af sager. 

Læs mere og tilmeldt dig her

Mere fra Ulla

Ulla Bechsgaard

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere