27.06.2008  |  Klima, miljø og energi

Kæmpe ordre på fjernvarmeunits i Billund

Gemina Termix har i forbindelse med byggeriet af Nordeuropas største ferie- og oplevelsescenter Lalandia Billund modtaget en af de største ordrer nogensinde til det danske marked til levering.

Gemina Termix skal levere i alt 1.500 fjernvarmeunits til Lalandia Billund. De første 85 huse af de planlagte 1.500 feriehuse er overdraget til ejerne og næste etape på 120 huse forventes klar til overdragelse 1. juli 2008. Herudover kommer byggeriet af et 40.000 m² oplevelsescenter.
For Billund Varmeværk har Lalandia-byggeriet medført en fordobling af antallet af fjernvarmeforbrugere i Billund. På længere sigt vil en stor del af de gamle fjernvarmeløsninger i private hjem i Billund by også blive udskiftet til fjernvarmeunits fra Gemina Termix. Kunden kan nemlig få refunderet den del af omkostningerne for opsætning, som tilhører varmeværket.

Mere fra Julia

Julia Gornitzka

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere