Klimamål

Klima, miljø og energi

Standarder skal sikre, at vi kan genbruge mere

På årets Folkemøde inviterer Dansk Standard til fire debatter, hvor vi stiller skarpt på, hvad vi bør ændre for at kunne indfri Danmarks ambitiøse klimamål om at reducere CO2-belastningen med 70 procent i 2030.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Svært at se at olieselskabers klimahandlinger batter

De forpligter sig til at være en del af løsningen i den grønne omstilling. Men de henter fortsat stigende mængder olie og gas op af jorden og efterforsker nye steder, hvor produktion kan begynde. Forskere langer hårdt ud efter deres troværdighed.

0 kommentarer

Kommunikation

Danske forbrugere finder ikke langsigtede klimamål overbevisende

En ny undersøgelse viser, at det er virksomhedernes grønne handlinger nu og her, der tæller i forbrugerens billede af virksomheden

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

A.P. Moller - Maersk accelerates Net Zero emission targets to 2040 and sets milestone 2030 targets

Ambitious targets set for the entire A.P. Moller - Maersk business to achieve net zero greenhouse gas emissions in 2040 – one decade ahead of its initial 2050 ambition. Associated 2030 targets will ensure industry-leading green offerings and significant emissions reductions already in this decade.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

DRC sætter ambitiøst klimamål: Vil halvere CO2-aftryk inden 2030

Klimakrisen forårsager katastrofer og langvarige klimaforandringer, der driver mennesker på flugt og gør livet sværere for millioner af verdens mest sårbare. I DRC har vi nu forpligtet os til at reducere det CO2-aftryk, der opstår i vores arbejde for flygtninge og fordrevne i verdens brændpunkter.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Virksomheder sætter ambitiøse klima-mål, men ikke alle følger op

Langt de fleste virksomheder sætter ambitiøse klima-mål. Men kun hver tredje virksomhed måler udledningen af CO2, fordi klima-mål i de fleste tilfælde stadig forpligter, og bruges som løftestang til en lang række indsatser her og nu.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danske Bank skruer op for klimakravene til udlånskunder

Bankkunder kan godt regne med, at deres pengeinstitut i de kommende år vil interessere sig mere og mere for deres grønne omstilling. Det er Danske Banks nye klimamål et godt eksempel på.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Fejring af fælles energi- og klimamål i Sønderborg

For 3 år siden startede seks boligforeninger i Sønderborg-området en fælles klimarejse, under navnet HAPPI – et ambitiøst EU-støttet projekt på tværs af boligforeningerne, ProjectZero, EUC Syd og DEM.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere