23.10.2012  |  Kommunikation

Kom til konference om menneskerettigheder og antikorruption

På konferencen CSR-fokus 2012, som holdes i København, kommer ledende CSR-chefer fra blandt andet Rambøll, Novo Nordisk og Dong og fortæller om deres erfaringer med menneskerettigheder, antikorruption, arbejdstagerrettigheder samt miljø.

Konferencen CSR-fokus 2012, som er arrangeret af FYI og Erhvervsmagasinet CSR og holdes 11. og 12. december 2012, går tæt på de seneste krav og guidelines inden for CSR samt hvilken betydning disse faktorer har for de danske virksomheder. I den forbindelse er der udvalgt en række interessante cases, der giver indblik i muligheder og konsekvenser ved at implementere CSR i virksomhedsregi.

Erhvervsleder på talerstolen
CSR-fokus 2012 tager udgangspunkt i de fire hovedområder, som indgår i FNs Global Compact: Menneskerettigheder, arbejdsrettigheder, miljø samt antikorruption. På talerstolen kommer blandt andre professor Kai Hockerts (CBS), Sune Skadegaard Thorsen (Global CSR), Stine Jeppesen (Rambøll), Ole Kjerkegaard Nielsen (Novo Nordisk), Kim Remin Rasmussen (Tytex) samt en lang række andre navne, som arbejder med CSR inden for erhvervslivet.

Læs også: Fokus på water footprint betaler sig

Konferencen finder sted på Hotel Crowne Plaza i København den 11. og 12. december med en valgfri workshop den 13. december.

Læs mere om konferencen her.

Mere fra owg@horisontgruppen.dk

owg@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere