Krüger

www.kruger.dk/

Branche/Sektor:

Miljøbranchen

Om

Bæredygtighed 
For Krüger er det vigtigt at fremme global bæredygtighed. Derfor fokuserer vi på innovative løsninger og teknologier, der reducerer energiforbruget i vandbehandling, spildevandsrensning og slamhåndteringsanlæg, og som bevarer og genvinder ressourcer. Det er blandt andet vandløsninger, hvor der kontinuerligt er fokus på at bevare ressourcer, minimere for…

Læs mere  

Om

Bæredygtighed 
For Krüger er det vigtigt at fremme global bæredygtighed. Derfor fokuserer vi på innovative løsninger og teknologier, der reducerer energiforbruget i vandbehandling, spildevandsrensning og slamhåndteringsanlæg, og som bevarer og genvinder ressourcer. Det er blandt andet vandløsninger, hvor der kontinuerligt er fokus på at bevare ressourcer, minimere forbrug og geninvinde ressourcer i form af energi, rent vand, næringsstoffer og producere biogas. Samtidig arbejder vi løbende på at mindske vores CO2-udledning ved at reducere vores energiforbrug.

Social ansvarlighed 
Vi arbejder aktivt med social ansvarlighed i både ledelsessammenhænge og daglige projektaktiviteter. Vores vision og værdier er forankret i virksomheden, og værdierne solidaritet, ansvarlighed og respekt afspejler vores bidrag til en samfundsmæssig holdbar og bæredygtig udvikling. Samtidig ser vi mangfoldighed som en styrke, som alle medarbejdere kan drage fordel af. 

Værdierne ligger tæt op ad de værdier og den sociale ansvarlighed, som Veolia bygger på verden over. Gennem Veolia er Krüger tiltrådt UN Global Compact og har adgang til en central etisk komité, som skal sikre, at alle medarbejdere arbejder efter de samme etiske principper; respekt, integritet og ærlighed, overholdelse af lovgivning, lokale aftaler, samt socialt ansvar og respekt for miljøet. 

Kontaktpersoner

Anne Abraham

HR- og Kommunikationsdirektør

Klima, miljø og energi

Dansk software bidrager til stor gevinst for samfund og miljø ved at øge kapacitet og effektivitet i vandbehandlingen.

Krügers online styringsværktøj AQUAVISTA™ bliver nu en del af vores moderkoncern Veolias digitale satsning “Hubgrade™”. Det er et kæmpe skulderklap til dansk udviklet teknologi, som har demonstreret en stor samfunds- og miljømæssig gevinst ved at øge kapacitet og effektivitet i vandbehandlingen, ligesom teknologien er med til at reducere forbruget af ressourcer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Byggeriet af Danmarks første højhusvandværk starter

Det forberedende arbejde er slut, og nu tages første spadestik til Frederiksbergs nye, bæredygtige vandværk. Vandværket skal forsyne byens over 100.000 kunder med blødgjort vand. Derfor var bl.a. borgmester Simon Aggesen og formand for Frederiksberg Vand Thyge Enevoldsen forbi Frederiksberg Forsyning d. 29/10 for at markere, at byggeriet er gået i gang. Krüger er totalentreprenør i et konsortium med Arkil.

Indhold fra partner

Samfund

Nye kæmpe-vandværker skal give københavnerne blødere drikkevand

HOFOR er i gang med at erstatte tre af deres allerstørste vandværker med helt nye og topmoderne anlæg, så hovedstadsområdet kan få blødere drikkevand og bedre forsyningssikkerhed. Fra et fælles projektkontor i Rødovre arbejder landets førende specialister sammen om at løse det udfordrende stor-skala projekt.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere