Krüger

www.kruger.dk/

Branche/Sektor:

Miljøbranchen

Om

Bæredygtighed 
For Krüger er det vigtigt at fremme global bæredygtighed. Derfor fokuserer vi på innovative løsninger og teknologier, der reducerer energiforbruget i vandbehandling, spildevandsrensning og slamhåndteringsanlæg, og som bevarer og genvinder ressourcer. Det er blandt andet vandløsninger, hvor der kontinuerligt er fokus på at bevare ressourcer, minimere for…

Læs mere  

Om

Bæredygtighed 
For Krüger er det vigtigt at fremme global bæredygtighed. Derfor fokuserer vi på innovative løsninger og teknologier, der reducerer energiforbruget i vandbehandling, spildevandsrensning og slamhåndteringsanlæg, og som bevarer og genvinder ressourcer. Det er blandt andet vandløsninger, hvor der kontinuerligt er fokus på at bevare ressourcer, minimere forbrug og geninvinde ressourcer i form af energi, rent vand, næringsstoffer og producere biogas. Samtidig arbejder vi løbende på at mindske vores CO2-udledning ved at reducere vores energiforbrug.

Social ansvarlighed 
Vi arbejder aktivt med social ansvarlighed i både ledelsessammenhænge og daglige projektaktiviteter. Vores vision og værdier er forankret i virksomheden, og værdierne solidaritet, ansvarlighed og respekt afspejler vores bidrag til en samfundsmæssig holdbar og bæredygtig udvikling. Samtidig ser vi mangfoldighed som en styrke, som alle medarbejdere kan drage fordel af. 

Værdierne ligger tæt op ad de værdier og den sociale ansvarlighed, som Veolia bygger på verden over. Gennem Veolia er Krüger tiltrådt UN Global Compact og har adgang til en central etisk komité, som skal sikre, at alle medarbejdere arbejder efter de samme etiske principper; respekt, integritet og ærlighed, overholdelse af lovgivning, lokale aftaler, samt socialt ansvar og respekt for miljøet. 

Kontaktpersoner

Anne Abraham

HR- og Kommunikationsdirektør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere