21.08.2013  |  Kommunikation

Landets ministre møder talstærkt op til året CSR Awards

Årets CSR Awards samler virksomheder, organisationer, myndigheder og ikke færre end seks ministre.

Da CSR bevæger sig på tværs af det politiske landskab, har CSR Fonden i år valgt at få hele seks danske ministre til at deltage på konferencen, dækkende over områderne økonomi, vækst, erhverv, beskæftigelse, klima, transport og udvikling.

Økonomi- og indenrigsministeren Magrethe Vestager vil tale om CSRs betydning for vækst i Danmark, mens beskæftigelsesministeren Mette Frederiksen vil komme ind på fremtiden for landets arbejdsmarked.

Læs også: Koppel og Mia Lyhne bliver værter på CSR Award 2013

Når CSR Awards 2013 løber af stablen 16.-17. september i Holstebro, skal deltagerne debattere, hvordan man bedst muligt kan skabe en omstilling fra det nuværende kriseramte samfund til et bæredygtigt samfund, der også betaler sig.

Ministre til CSR Awards

Mette Frederiksen (S) beskæftigelsesminister

Margrethe Vestager (RV) minister i Økonomi- og Indenrigsministeriet

Henrik Sass Larsen (S) Erhvervs- og vækstminister 

Ida Auken (SF) miljøminister

Christian Friis Bach (RV) minister for Udvikling

Pia Olsen Dyrh (SF) transportminister

Best practice
På konferencen deltager, ud over ministrene, omkring 1200 erhvervsfolk, andre politikere, professorer, top-talere fra ind- og udland samt repræsentanter fra det danske kongehus. Årets hovedtaler ved CSR Awards 2013 er forhenværende generalsekretær i FN og nobelprismodtager Kofi Annan.

Læs også: Kofi Annan bliver hovedtaler til årets CSR Awards

På konferencen uddeles priser til nogle af de virksomheder, der repræsenterer best practice og har vist konkrete resultater.

Desuden skal konferencedeltagerne lære af hinandens erfaringer og diskutere, hvordan de i fremtiden kan blive bedre til at indarbejde social ansvarlighed og bæredygtig udvikling i deres arbejde – og hvordan de samtidig kan tjene penge på at gøre det.

Mere fra Mathilde

Mathilde Henriksen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere