Event

Livscyklusvurdering (LCA)

Aros Business Academy

arosbusinessacademy.dk

  • info@arosbusinessacademy.dk
  • 70 278 279
  • Fredericiagade 15 1310 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 08.06.2023
Start tidspunkt: 9.00-16.00
Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Tilmeld  

Tag på kursus i livscyklusvurdering, og lær at styre LCA-processen med blik for din organisations behov – så I ikke ender med at kaste penge efter noget, der ikke kan bruges.

Livscyklusvurdering (i daglig tale LCA eller livscyklusanalyse) er en metode til at vurdere, hvordan et produkt eller en service påvirker miljøet i hele sin “livstid”. Det betyder, at livscyklustankegangen tager højde for produktets miljømæssige aftryk “fra vugge til grav” – og altså ikke bare i produktionen internt i virksomheden.

Lær at stille de rigtige spørgsmål til LCA-eksperterne

Vores kursus i livscyklusvurderinger klæder dig på til at være en aktiv part, når I får lavet livscyklusvurderinger. Kurset giver en grundig indføring i livscyklusvurdering som metode og klæder dig på til at stille alle de vigtige spørgsmål, samt være strategisk omkring din organisations behov for og mål med livscyklusvurderinger. Du lærer ikke at lave livscyklusvurderingen selv, men får i stedet den viden, du har brug for, så du kan bidrage til processen og gå i faglig dialog med eksperten. Du får samtidig en dybere forståelse for, hvordan den færdige analyse kan anvendes i praksis – fx til at afgøre, hvordan I kan forbedre et produkt, og hvad I kan tillade jer at sige om produktet til jeres kunder.

Læs mere om kurset her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere