Madkastellet Kantiner

madkastellet.dk/

  • Slagtehusgade 11, 1715 København V, Damnark

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser

Om

Har du opskriften på, hvordan du tiltrækker de gode hoveder? Vi deler gerne ud af nogle af ingredienserne.

Du er mest spiselig, hvis du som virksomhed har en triple-bottom-line (people, profit, planet). Den type firmaer fortrækker 40% af arbejdsstyrken nemlig at arbejde for. Tilsætter du en attraktiv pakke, der fremmer work-life-balance, får du nemmere ved at tiltrække de allerdygtigste.<…

Læs mere  

Om

Har du opskriften på, hvordan du tiltrækker de gode hoveder? Vi deler gerne ud af nogle af ingredienserne.

Du er mest spiselig, hvis du som virksomhed har en triple-bottom-line (people, profit, planet). Den type firmaer fortrækker 40% af arbejdsstyrken nemlig at arbejde for. Tilsætter du en attraktiv pakke, der fremmer work-life-balance, får du nemmere ved at tiltrække de allerdygtigste.

Derfor serverer Madkastellet Kantiner ’food for life’ med en ambition om at inspirere til et sundere og mere velsmagende liv både i og udenfor arbejdstid. Vi leger gerne med maden, med smags- og synsindtryk og byder på velduftende retter tilberedt med lige dele passion og viden om, hvordan et godt måltid begejstrer, giver energi, gør sund, mæt og glad. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og finder lige så stor glæde ved at kreere traditionelle, jordbundne retter som innovative og højgastronomiske oplevelser. Mad skal tale til sanserne, og vi kaster al vores kreativitet og energi i den enkelte madoplevelse og det gode værtskab.

I vores kantiner er det en smal sag at vælge at leve grønt, tanke op med gode proteiner og kulhydrater og de rigtige fedtstoffer - og det kød, vi serverer, er ekstra nøje udvalgt. Vi tænker og handler ansvarligt, så alle kan læne sig tilbage og nyde en energigivende og lækker pause med kollegaerne eller tage god mad med hjem til familien.

Vores mættende måltider, grab-and-go, gode snacks og convenience food kan gavne produktiviteten, højne medarbejdertrivsel- og sundhed og reducere sygefravær. Vi er drevet af sund fornuft og spilder ikke noget eller nogen. Vi tager ansvar for kloden, miljøet og bundlinjen i indkøb, drift og håndteringen af mad og materialer med afsæt i FNs bæredygtighedsmål.

Madkastellet har mere end 15 års erfaring i at kokkerere prisvindende madløsninger til firmaer og driver desuden anmelderroste Restaurant Smör på Nationalmuseet og Restaurant Naes, der i 2018 vandt titlen Bedst på Sjælland ved Den Danske Spiseguide. Madkastellet arbejder med innovation, inklusion, sundhed og bæredygtighed og indgår strategiske partnerskaber, med virksomheder, der gerne vil være kendt for god smag.

www.madkastellet.dk/kantiner

Kontaktpersoner

Ulrika Mårtensson

Kommunikations- og marketingchef

Belinda Herbst

Chief Commercial Officer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere