30.05.2023  |  Klima, miljø og energi

Miljødokumenter på den nemme måde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene Dahl sørger på BD.dk for at give kunderne et samlet overblik over den relevante miljødokumentation.

Øget krav i bygningsreglementet for at mindske udledningen af CO2 har skabt ekstra behov for at kunne beregne, hvor meget materialer og løsninger til et byggeri påvirker miljøet.

Derfor spiller det en stadig større rolle, at bygherren og i praksis ofte den enkelte håndværker kan sikre sig hurtig adgang til de EPD`er (Environmental Product Declaration), der findes på byggematerialer.

Brødrene Dahl har i dialog med leverandørerne indsamlet en lang række af disse EPD`er og sørget for at gøre dem tilgængelige på virksomhedens hjemmeside.

-Vi ved godt, at de nye klimakrav let kan volde vores kunder udfordringer, så derfor er det vigtigt for os at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dem at skaffe den dokumentation, de behøver, fortæller Sanne Vincent, chef for E-commerce i Brødrene Dahl.

Det betyder, at det nu er muligt at se de relevante miljødokumenter i et samlet overblik på BD.dk

- Under ”Konto” på BD.dk findes nu et menupunkt ”Miljødokumenter”, hvor kunderne får et fuldt overblik og mulighed for at downloade dokumenter til deres projekt. Ligeledes kan kunderne navigere til siden via undersiderne ”Ordrer” og ”Projektoversigt”, forklarer Sanne Vincent.

Muligheden eksisterer naturligvis også i BD appen.

Mere fra Brdr. Dahl A/S

Brdr. Dahl A/S

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl - over 140 års erfaring i grossistbranchenBrødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er komp…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere