Miljøledelse

Strategi & ledelse

ISO-certificeringer for kvalitet og miljø udløber snart

I september udløber gyldigheden af certificeringer efter standarderne ISO 14001:2004 og ISO 9001:2008. Er du certificeret efter disse standarder, skal du have en ny certificering inden for det næste halve år.

Indhold fra partner

Kommunikation

DFD nomineret til Roskilde Kommunes første Klimapris

Roskilde Kommunes Klimapris er en pris, der gives til én eller flere virksomheder, som har gjort en særlig indsats for omstilling til grøn og bæredygtig produktion og har lokal forankring. ​Det er første gang, at prisen uddeles. Vinderen(erne) får et diplom samt æren af at donere midlerne til et velgørende grønt formål efter eget valg. 

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt GAP-analyse værktøj til effektiv miljøledelse

Ineffektiv miljøledelse kan have høje omkostninger for virksomheden og for miljøet. Giv indsatsen et serviceeftersyn med nyt GAB-analyse værktøj, og undgå faldgruber. Værktøjet præsenteres hos Easyfood A/S i Kolding d. 15. marts kl. 13.30-16.00.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Miljøcertificering tjener sig hjem øjeblikkeligt

Gabriel, som producerer møbelstoffer til blandt andet DSB, har gennemført en lang række certificeringer siden 1980’erne. Uden certificeringer havde virksomheden formentlig ikke overlevet, mener den selv.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere