29.03.2012  |  Klima, miljø og energi

Miljøministeriet udsender jubilæumsbog

I anledning af Miljøministeriets jubilæum udsender ministeriet bogen "40 år for grøn velfærd". Bogen kan downloades gratis.

I efteråret fyldte Miljøministeriet 40 år, og i den anledning udgiver ministeriet nu bogen "40 år for grøn velfærd".

Bogen, der kan downloades gratis fra ministeriets hjemmeside, indeholder tilbageblik på tidligere tiders miljøudfordringer, interviews med nøglepersoner og et kig på nutidens udfordringer som klimaændringer og ressourcemangel. Hovedvægten ligger på Miljøministeriets rolle, men der er også inddraget bidragsydere udefra.

Det er Miljøministeriets ønske, at publikationen kan være med til at sætte ekstra liv i debatten og sætte fokus på fremtidens store globale miljøudfordringer.

”I dag er miljøudfordringerne i højere grad end nogensinde før blevet globale: Alle er klar over, at tilpasningen til klimaændringerne bliver en gigantisk opgave, som kun kan løses i internationalt regi. Et lige så stort problem - men måske lidt mindre kendt - er, at verdens mest basale ressourcer er ved at være brugt op - tilstrækkelig forsyning af fersk vand er mange steder på kloden en enorm udfordring.," skriver ministeriet i en pressemeddelelse.

Bogen kan downloades på Miljøministeriets hjemmeside.

Mere fra Line

Line Rieck

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere