21.06.2019  |  Strategi & ledelse

Netværk for verdensmål og strategi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du interesse i at omsætte FN's verdensmål til bæredygtig forretning?

Kom hele vejen rundt om verdensmålene på 6 netværksmøder, der afholdes 6 forskellige steder rundt i landet. Efter første møde i DI afholdes alle møder hos virksomheder, der arbejder strategisk med bæredygtighed.

På netværksmøderne har vi fokus på, hvordan det strategiske arbejde med bæredygtighed er et nyt grundvilkår for din virksomhed. Vi får inspiration fra andre virksomheder. Vi hører om, hvordan de metodisk arbejder med at integrere verdensmålene i kerneforretningen.

Vi beskæftiger os med emner som ledelse, strategi, forretningsudvikling, innovation, medarbejderinvolvering og rapportering – alt sammen med udgangspunkt i verdensmålene.

Netværkets målgruppe

Netværket er åbent for ledere og specialister fra DI’s medlemsvirksomheder. Der er mulighed for at tilmelde flere deltagere i netværket pr. virksomhed. Som medlem i netværket kan du også, alt efter mødets tema, vælge at give din plads på et eller flere møder til en kollega.

Netværket er for alle brancher og størrelser af virksomheder. Fællesnævneren er interessen for at forstå verdensmålene som en strategisk ramme for kerneforretningen.

Det får du

Gennem netværksmøderne får du indsigt i de 17 verdensmål og forståelse for forretningsmulighederne for din virksomhed.

Det handler om at skabe resultater med bæredygtig forretningsudvikling.

  • Du får inspiration, viden og konkrete værktøjer fra eksperter til selv at komme i gang i din virksomhed.
  • Du får indblik i, hvordan andre virksomheder benytter verdensmålene som drivkraft for innovation og forretningsudvikling.
  • Du for mulighed for sparring med eksperter og andre ledere og specialister i netværket.

Du kan tilmelde dig DI's Netværk for verdensmål og strategi her. Netværket er kun for medlemmer af Dansk Industri.

Mere fra Dansk Industri

Dansk Industri

www.di.dk

  • di@di.dk
  • 3377 3377
  • H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

DI arbejder for at sikre de bedst mulige rammer for virksomhedernes CSR-arbejde på såvel dansk, europæisk og globalt plan.DI's indsats spænder bredt, da CSR-arbejdet ofte baseres på globale principper såsom FN’s konventioner og OECD retningslinjer og udmønter sig i såvel EU som national lovgivning.CSR adresserer globale udfordringer, hvorfor de fleste virksomheder refererer til globale princip…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere