30.01.2015  |  Klima, miljø og energi

Nordiske Radisson-hoteller får internationalt miljømærke

De fleste nordiske Radisson-hoteller har modtaget det internationale miljømærke Green Key for deres målrettede arbejde med miljø- og bæredygtighed.

Størstedelen af Rezidor Hotel Groups hoteller i Norden har modtaget det internationale miljømærke Green Key. Hotelgruppen, der driver Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hotellerne, har siden 1989 arbejdet med at reducere hotellernes klima- og miljøpåvirkning. Radisson Blu Scandinavia i Danmark var også blandt modtagerne af miljømærket, skriver brancheorganisationen Horesta på sin hjemmeside.

Læs også: Sydjysk hotel vinder Mangfoldighedsprisen 2014

”Med dette miljømærke får vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere et klart bevis på, at vi værner om miljøet i alle aspekter af vores forretning”, siger Thomas Engelhart, area vice president i Norden hos Rezidor Hotel Group.

Hotelgruppens ansvarlighedsprogram dækker blandt andet over Rezidor Think Planet Energy, der har til formål at reducere energiforbruget på Rezidors hoteller med 25 procent over en femårig periode.

Læs også: Nyt svanemærket hotel i det kolde nord

Green Key er et ledende internationalt miljømærke, der er støttet af både World Tourism Organization og FN’s miljøprogram UNEP. Miljømærket er til stede i 45 lande, og er blevet tildelt over 2.200 virksomheder. 

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere