11.06.2013  |  Kommunikation

Ny CSR-pulje støtter danske organisationer

Udviklingsminister Christian Friis Bach lancerer under Danida en ny CSR-pulje, der er målrettet danske organisationer, som arbejder med virksomheders samfundsansvar og fair trade.

En ny støtteordning skal fremme virksomheders arbejde med samfundsansvar og fair trade. Danske organisationer kan nu søge om tilskud fra CSR-pulje på i alt 40 millioner kroner. Puljen, som Danida er tovholder på, støtter indsatser, der hjælper virksomheder med et øget fokus på miljømæssige, sociale og etiske områder.

Læs også: Ny Danida-pulje kan styrke kommunikationen

Udviklingsminister Christian Friis Bach er forventningsfuld over for den nye støtteordning:

”Danske organisationer har en lang række kompetencer og stor erfaring inden for virksomheders samfundsansvar og fair trade. CSR-puljen skal støtte danske organisationer i deres vigtige arbejde med virksomheders miljømæssige, sociale og etiske standarder for deres samhandel med udviklingslande”.

Læs også: Udviklingsminister langer ud efter chokoladeindustrien

Ordningen er relevant for organisationer med en folkelig forankring og andre organisationer, der arbejder med virksomheders samfundsansvar og fair trade. Der er afsat 40 millioner kroner til puljen i 2013. Ansøgningsfristen er 15. august 2013.

Læs mere om støtteordningen her.

-KK

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere