11.04.2014  |  Kommunikation

Ny direktør i CSR Fonden

Maria Bøge tiltræder 1. maj som ny direktør i CSR Fonden. Samtidig er Annette Stube blevet nyt medlem af bestyrelsen.

Maria Bøge bliver ny direktør for CSR Fonden, der årligt har afholdt CSR Awards, siden fonden blev stiftet i 2011. Maria Bøge har en kommunikationsbaggrund og har i en årrække arbejdet med CSR, forretningsudvikling og kommunikation.

Tidligere har hun været ansat hos KVINFO, Red Barnet og ISS. Hos ISS var hun blandt andet leder af Center for Mangfoldighed og senere kommunikationschef. Maria Bøge er 35 år og blev i 2010 kåret til talent af Berlingske Nyhedsmagasin Talent100.

Læs også: Få inspiration til fremtidens forretning på CSR Awards

“Vi har igennem længere tid været på udkig efter den rigtige person til at løfte den opgave, og vores ønske var at finde en person, som dels kunne træde ind i fonden som en stærk daglig leder og som samtidig havde solid CSR- og kommunikationserfaring. Den person har vi fundet i Maria Bøge, der som ny direktør skal hjælpe os med at udvikle CSR Fonden til et næste niveau”, siger Maarten van Engeland, bestyrelsesformand for CSR Fonden.

Maria Bøge ser frem til at løfte opgaven med at sikre en solid økonomi, interessante partnerskaber og en bæredygtig fremtid for fonden.

”Min opgave bliver at sætte en ny retning for, hvordan fonden i endnu højere grad kan opfylde vores mission om at samle, videndele og formidle danske virksomheders indsatser for at løfte et socialt ansvar. Det glæder jeg mig meget til at komme i gang med”, siger hun.

Nyt bestyrelsesmedlem
Annette Stube er trådt ind som nyt medlem af CSR Fondens bestyrelse, der således fremover vil bestå af seks medlemmer. Hun har mere end 15 års erfaring inden for CSR-området og er i dag Director of Group Sustainability i A.P. Møller-Mærsk.

Annette Stube sidder desuden i Rådet for Samfundsansvar, der rådgiver regeringen om CSR, og i 2013 blev hun udpeget som adjungeret professor ved Copenhagen Business School. Tidligere har hun blandt andet arbejdet hos Novo Nordisk og SOS International.

”Annette Stube har en tung CSR-profil, et stort netværk og en masse viden og gode idéer, som kan bidrage til at styrke bestyrelsen og fonden endnu mere”, siger Maarten van Engeland.

Maiken Nicolaisen, der gennem en længere periode har ageret daglig leder i fonden, fortsætter i sin nuværende stilling som sekretariatschef.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere