31.10.2022  |  Klima, miljø og energi

Case: Optimal anvendelse af Frans Agros lager med reolsystemer fra Toyota

Indhold fra partner Hvad er dette?

Under pandemien er mange blevet hjemme, hvor de har haft travlt i haven. Dette har givet stor vækst hos havespecialisten Frans Agro, og det har givet et behov for udvidelse i form af lagerudstyr og reolsystemer.

Fakta og tal
Frans Agro leverer til anlægsgartnere og skovbrugsvirksomheder samt ikke mindst til private haveentusiaster. På grund af den enorme vækst inden for branchen var en udvidelse absolut nødvendig. Virksomheden åbnede et helt nyt lager i Putte og valgte lagerudstyr og reolsystemer fra Toyota.

Virksomhed: Frans Agro
Sted: Putte, Belgien
Branche: Havespecialist
Lagerkapacitet: 3036 europaller - lagerhøjde 9m
Produkter: Drive-in reolsystemerkonventionelle pallereolerreachtruck til drive-in reolsystemergaffeltruck og palleløftere

Havebranchen har oplevet vækst under pandemien
"Havebranchen har klaret sig rigtig godt under pandemien," udtaler administrerende direktør Geert Frans hos Frans Agro.

"Folk blev tvunget til at blive hjemme i foråret, hvor vejret var rigtig godt. Dette fik dem til at lave mere havearbejde for at slappe af. Vores webshop gik rigtig godt: det var en udfordring at behandle alle ordrer til tiden," fortsætter han.

"Vi manglede i den grad plads, selvom vi har et stort lager i Kampenhout. Derfor blev vi nødt til at udvide."

Find den optimale kombination af truck og reolsystem
At vælge Toyota Material Handling var logisk for Geert Frans, fordi Toyota kan tilbyde en komplet løsning med gaffeltruck og reolsystemer. "Den lokale Logistics Solutions rådgiver Wilfried Elsen har været en stor hjælp i rådgivningsprocessen. Vi talte om designet i lang tid og kiggede på forskellige muligheder, så jeg fik et rigtig godt indblik i det samlede koncept," fortæller Geert os.

"Vi har mange forskellige produkter og paller, hvilket giver meget varierende pallelæs og pallestørrelser. Dette gør det udfordrende at finde den bedste løsning. Takket være Wilfrieds kompetente rådgivning valgte vi drive-in reolsystemer og konventionelle pallereoler kombineret med en reachtruck med smalt chassis," fortsætter han.

Sikkerhed er også meget vigtigt for Geert Frans. Toyota har sørget for, at reolerne er beskyttet optimalt. Endvidere har Geert valgt nethylder til de konventionelle pallereoler, så de små varer ikke falder ned.

Toyota som understøttende partner gennem processen
"Dette har været den helt rigtige proces for os på vej mod 100% effektivitet. Målet var at udnytte hele lageret. Den endelige reol-løsning har sikret, at vores lager udnyttes optimalt til opbevaring af vores varer.”

"Vi har fået mere effektivitet, support og service, end vi havde forestillet os. Endvidere blev reolsystemerne leveret meget hurtigere end forventet. Og i mellemtiden har vi afgivet yderligere en ordre vedrørende en anden del af vores lager," tilføjer Geert.

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

https://toyota-forklifts.dk/om-toyota/baeredygtighed/

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og TII KAMAG terminaltraktorer. Hos os finder du alt fra håndløftevogne, over palletruck, stablere, reach-, plukke- og smalgangstruck, el-, gas- og dieseltruck til store containertruck. Vi har mer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere