30.04.2013  |  Klima, miljø og energi

Over 360.000 tons PVC genanvendt i Europa

Nye tal viser, at den europæiske PVC-industris program, VinylPlus, har båret frugt. Genanvendelsen af over 360.000 tons PVC er den hidtil største af sin slags og slår derfor rekord.

I 2012 blev der genbrugt 362.076 tons PVC i Europa. Det beretter VinylPlus, der er den europæiske PVC-industris program for bæredygtig udvikling.

Læs også: Miljøminister forbyder farlige ftalater

Den store mængde genbrugt PVC er indtil videre rekord. Det samlede mål for 2020 ligger på en genanvendelsesmængde på 800.000 tons. Arbejdsgrupper fra VinylPlus er på nuværende tidspunkt i gang med at studere, hvordan man inkorporerer vedvarende energi og råstoffer, bæredygtig udnyttelse af tilsætningsstoffer samt de miljømæssige fodaftryk af PVC-produktion.

Resultaterne for 2012 blev præsenteret på Vinyl Sustainability Forum 2013 i Istanbul. Læs mere om VinylPlus-programmet på www.vinylplus.eu.

-KK

Tags: PVC, VinylPlus, Europa

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere