06.09.2019  |  Klima, miljø og energi

Pengeinstitut strejker for klimaet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lukket på grund af klimastrejke! Sådan lyder beskeden til alle kunder fredag 27. september.

Merkur Andelskasse strejker for klimaet. Pengeinstituttet er lukket – og dagen bliver brugt til at støtte op om de unge klimakamp.

"Vi gør det, fordi klimaet ikke kan vente længere. Der skal ske noget nu", lyder det fra administrerende direktør Lars Pehrson:

"I Merkur Andelskasse arbejder vi for et bæredygtigt samfund. Vi har været en frontløber for bæredygtig udvikling og social ansvarlighed indenfor bankdrift siden 1982. Og det har vi tænkt os at blive ved med at være. Derfor er det også naturligt for os at gå forrest i klimakampen med de unge, når de beder os om det. Selvfølgelig gør vi det. Hvis ikke Merkur, hvem så".

Vær med

Merkur anbefaler alle sine kunder at tage del i klimakampen, f.eks. ved at deltage i Break for Climate, som Merkur Andelskasse er medarrangør af. Break for Climate opfordrer alle voksne til at gå med i de unges klimastrejker og give frokostpausen for klimaet fredag 27. september kl. 12.00-14.00.

Merkur har afdelinger i København, Århus og Aalborg. Klimastrejken kommer til at foregå alle steder.

Mere fra Merkur Andelskasse

Merkur Andelskasse

https://www.merkur.dk

Merkur Andelskasse er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut. Vi arbejder med en tredobbelt bundlinje, hvor det at passe på planeten og de mennesker, der bor på den, rangerer lige så højt som økonomien. Før vi låner penge ud til en virksomhed, vurderer vi derfor om økonomien er sund, men også om den påvirker samf…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere