17.12.2014  |  Strategi & ledelse

Rambøll køber stor amerikansk miljørådgiver

Rambøll har købt den amerikanskbaserede konsulentvirksomhed, Environ, og indtræder dermed i den globale top 10 for miljørådgivning.

Med Rambølls opkøb af miljørådgivningsfirmaet Environ er Nordens største rådgiverkoncern kommet et stort skridt nærmere en global tilstedeværelse. Målt på omsætning betyder opkøbet, at USA bliver Rambølls fjerdestørste geografiske marked efter Danmark, Norge og Sverige.

”Siden 2012 har det været en strategisk ambition at styrke vores portefølje inden for miljø og ekspandere til nye, attraktive geografier, særligt Nordamerika. Opkøbet af Environ er en vigtig milepæl i at indfri denne ambition. Vi skaber med opkøbet en fantastisk platform for fremtidig vækst og tager et stort skridt mod at blive en egentlig global virksomhed”, siger koncernchef i Rambøll, Jens-Peter Saul.

Environ, der har sit hovedkvarter i Washington D.C., har 1.000 specialister fordelt på 50 kontorer i Nordamerika.

”Ved at forene kræfterne opnår vi en endnu stærkere position i vores fortsatte indsats over for de udfordrende miljø- og sundhedsproblemer, som følger med den globale urbanisering, klimaændringer og ressourceknaphed. Sammen med Rambøll positionerer vi os helt ideelt i forhold til at hjælpe det globale samfund og vores kunder med at imødegå disse udfordringer”, siger CEO for Environ, Stephen Washburn.

Tilsammen kommer Rambøll og Environ til at råde over 2.700 eksperter inden for miljø, sundhed og vand, hvilket bringer Rambøll i den globale top 10 inden for miljørådgivning.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere