17.09.2020  |  Klima, miljø og energi

ReFood Organizer – din nye ven i køkkenet!

Indhold fra partner Hvad er dette?

ReFood Organizer er lavet til det effektive køkken, hvor tid er penge og bæredygtighed er en del af firmaets DNA.

Mangler du en smart erstatning til din almindelige skraldespand og sorteringsbøtter, og som samtidig er med til at gøre hverdagen nemmere for dig!

Med ReFood Organizeren får du en specialdesignet hæve/sænke rullevognsløsning, som er udviklet til sortering af køkkenaffald direkte ved arbejdsstationen, og som hermed er med til at mindske dit forbrug af plastikposer!

Foruden den smarte rullevognsfunktion, er ReFood Organizeren også med til at gøre hverdagen nemmere for dig! Du kan nemlig placere sorteringssystemet lige ved siden af dit arbejdsbord, og undgår derfor alle de tunge løft til og fra skraldespanden. Kasserne kan kombineres, så de passer til dit behov for affaldssortering og Organizeren kan indstilles i højden, så det passer til enhver kok og ethvert arbejdsbord.

ReFood Organizeren gør ikke kun din arbejdsdag nemmere. Hvis den ikke er i brug, kan den nemt og hurtigt køres ind under bordet, så du får den fornødne plads, du har brug for. Du kan også anvende den i kantinen, hvor de spisende gæster selv kan sortere deres madaffald efter frokost.

ReFood Organizer kan hjælpe dig med:

  • At du lettere kan sortere madaffald og emballage direkte ved arbejdsbordet.
  • At slippe for mange og tunge løft til og fra skraldespanden.
  • At begrænse brugen af plastikposer.
  • At din rengøring bliver nemmere. Kassen passer i opvaskemaskinen, og stativet kan spules.
  • At effektivisere hele arbejdsgangen og dermed spare kostbar tid.
  • At du får mere plads på arbejdsbordet.
     

Vil du vide mere om ReFood Organizeren, kan du klikke ind på refood.dk, hvor du vil finde yderligere specifikationer om dit næste sorteringssystem!

Mere fra Daka Denmark A/S

Daka Denmark A/S

www.daka.dk

Vi giver naturens ressourcer tilbage Vi arbejder hver dag på at skabe et grønnere Danmark, præget af mere genanvendelse, mere vedvarende energi og mindre spild af ressourcer.     Genanvendelse er vores eksistensgrundlag I Daka Denmark ser vi det som vores opgave at udbrede viden om genanvendelse af organisk affald og påvirke danskernes rutiner omkring…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere