23.03.2017  |  Kommunikation

CSR-rapport: RGS 90 CSR Rapport 2016

Samfundsansvar står højt på dagsordenen hos RGS 90, og vi har glædet os til at give en samlet fremstilling af vores CSR-indsats i denne rapport. Her kan du læse om det arbejde, vi har gjort i 2015/16, og om vores planer og mål for de kommende år.

Bæredygtighed i generne
Vi har gennem mere end 25 år været Danmarks største behandler af jord og bygningsaffald. Og med integrationen af fi rmaet Vandrens i Stigsnæs er vi nu også førende inden for rensning af industrispildevand. Som miljøvirksomhed giver vores kerneforretning en positiv miljøeffekt, da vi genanvender ressourcer og sikrer miljøet mod spredning af forurening.

Vi tilbyder kunderne bæredygtige, sporbare og fuldt transparente løsninger, der gør cirkulær økonomi til en god forretning. Samtidig tager vi ansvar for kvaliteten af vores genbrugsprodukter gennem åbenhed, sporbarhed og høj professionalisme i alle led af behandlingen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

At tænke miljørigtigt og bæredygtigt ligger med andre ord dybt i vores DNA. Med vores CSR-certifi cering har vi nu en ramme og en systematik, så vi kan komme endnu længere.

Vi går gerne forrest
Hos RGS 90 påtager vi os det samfundsmæssige ansvar, som vores rolle og størrelse kræver af os. Vi udvikler løbende vores egen virksomhed, og vi tager aktivt del i udviklingen af branchen og af de lovgivningsmæssige rammer, den opererer under.

Vi kommer længst med samarbejde
Med vores nye strategi ”Breaking new ground” og en styrkelse af vores organisation har vi sat kurs mod øget bæredygtighed og industrialisering i vores virksomhed.

En central del af strategien er tæt samarbejde med ansvarlige kommuner, entreprenører og affaldsproducerende virksomheder. Det er nemlig gennem partnerskaber, vi for alvor kan udvikle værdifulde løsninger, der gavner alle.

God læselyst med rapporten.
Jeg håber, at den giver dig en forståelse af, hvor seriøst og samfundsansvarligt vi arbejder hos RGS 90.

Henrik Grand Petersen, CEO

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere