14.06.2022  |  Kommunikation

Så er den klar: CSR-guide til Folkemødet 2022

Folkemødet 2022 er en lykkelig tilbagevenden til det åbne og levende format. CSR.dk har vanen tro begået en guide for CSR-folk.

Med CSR.dk's CSR-guide til Folkemødet kan man nu nøjes med at vælge mellem lige over 100 events og ikke de flere tusinde, som det fulde Folkemødeprogram byder på. 

Det kuraterede program kan findes på Folkemødets hjemmeside. Her vælges "Mit program" under menupunktet Program, hvorefter man benytter følgende login: 

Bruger: ehs@horisontgruppen.dk
Adgangskode: csrguide2022

Sværere er det ikke. 

Det er det til gengæld at udvælge debatter og events til et så kort program, og det er ikke blevet lettere siden CSR.dk i 2017 første gang begik en folkemødeguide for CSR-folk. Dengang skulle man lede noget mere grundigt efter relevante events, hvorimod programmet i 2022 er oversvømmet af debatter, der er eller kan blive en del af de emner, man som virksomhed skal have øje på i sin bæredygtighedsindsats. 

Guiden for 2022 er derfor sat sammen af events udvalgt ud fra et sæt - indrømmet nok mest intuitive - kriterier. Så eventsene i CSR-guiden falder typisk i mindst en af følgende kategorier: 

  1. Lige til højrebenet - handler specifikt om hvordan virksomheder kan agere i en verden på vej til bæredygtighed og håndtere forskellige issues og forventinger.
  2. Til at kigge om hjørner - hvor - ofte unge - diskuterer måder at organisere samfund og arbejde, holdninger og ideer, som ligger en kende uden for mainstream, men som en dag i fortyndet form pludselig kan blive mainstream. 
  3. Det tunge arbejde - som handler om byggeriet, transporten, tekstilerne, retfærdighed i omstillingen osv. Sektorer og emner, som er ekstra komplekse at få omstillet, og derfor kræver ekstra samarbejde og kan berøre de fleste. 

God fornøjelse til alle! 


 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere