20.02.2013  |  Strategi & ledelse

Sådan gør du social inklusion til en forretningsfordel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 6. marts deler BRFkredit, Telehandelshuset og Creativ Company ud af deres erfaringer med, hvordan man kan gøre social inklusion og handicap til en forretningsfordel.

Cateringvirksomhed med døve kokke, IT-virksomhed med medarbejdere med autisme, blinde medarbejdere i telemarketingvirksomhed, udviklingshæmmede der producerer TV. Socialøkonomiske eksempler på, hvordan man kan indarbejde social inklusion som en del af forretningsgrundlaget bliver stadig flere.

"Det rummelige arbejdsmarked" er også blevet en interessant forretnings- og vækstmulighed for virksomheder, som ønsker at påtage sig et samfundsansvar uden at gå på kompromis med deres bundlinje.

Men der er også andre måder du kan bidrage til, at flere kan få et godt arbejdsliv. For eksempel ved at købe produkter fra virksomheder, der allerede beskæftiger eksempelvis socialt marginaliserede grupper.

Derfor afholder vi den 6. marts en minikonference med fokus på "mangfoldighedsbusiness"

Her vil vi se nærmere på, hvordan du - uanset om du er iværksætter, lille eller stor virksomhed - kan gøre social inklusion til en del af din forretning gennem eksempelvis ansættelser, produktinnovation, partnerskaber eller indkøb. 

Du vil også få mulighed for at høre erfaringerne fra bl.a. BRFkredit, Telehandelshuset og Creativ Company. 

Kom og netværk og få konkret inspiration til hvordan du selv kan gøre social inklusion til en del af en HR, CSR- eller forretningsstrategi.

Læs mere om minikonferencen & tilmelding hér

 

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere