SEF A/S

www.sef.dk/

  • sef@sef.dk
  • 62 20 11 20
  • Fåborgvej 44, 5700 Svendborg

Branche/Sektor:

Energisektoren

Om

Bæredygtighed, miljørigtige energiformer og anvendelse af energi rationelt er 3 stærke mantraer i SEF A/S. Vi tilbyder stærke og fremtidsorienterede løsninger til kunderne. Vores investeringer i miljørigtige energiformer danner fundamentet for nye muligheder og en bæredygtig udvikling inden for energiforsyning. Vi er optagede af at inspirere vores ku…

Læs mere  

Om

Bæredygtighed, miljørigtige energiformer og anvendelse af energi rationelt er 3 stærke mantraer i SEF A/S. Vi tilbyder stærke og fremtidsorienterede løsninger til kunderne. Vores investeringer i miljørigtige energiformer danner fundamentet for nye muligheder og en bæredygtig udvikling inden for energiforsyning. Vi er optagede af at inspirere vores kunder og omverden til et mere miljørigtigt energiforbrug ved engageret og troværdig rådgivning med vægt på rationel anvendelse af energi og ressourcer.  

SEF A/S er moderselskabet i SEF-koncernen, som er grundlagt i 1906 og er i dag en Erhvervsdrivende Fond og ISO9001-certificeret.

Hovedkontoret ligger i Svendborg og ét kontor i København. Med vores datterselskab SEF Energi A/S har vi leveret energi til private og erhvervsdrivende i mere end 110 år, hvor vi tilbyder forskellige el- og naturgasprodukter samt varmepumpeløsninger. Yderligere rådgiver vi virksomheder i optimering af energianvendelsen og forbedringer.

Vi håndterer også elinstallationer og netværksløsninger for virksomheder over hele landet med vores datterselskab FiberLAN A/S, som har kontor i Odense.

Kontaktpersoner

Claus Holm Andersen

Kunde- & markedschef

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere