21.09.2009  |  Klima, miljø og energi

Seminar om klimatilpasning i byerne

Fra 29.-30. oktober 2009 arrangeres et workshop- og resultatorienteret seminar over temaet klimatilpasning i byerne.

Seminaret om klimatilpasning i byerne i oktober sætter fokus på, hvordan vi kan leve op til det fælles EU-mål om CO2-reduktionen. Seminaret et blevet til i et samarbejde mellem European Green Cities (EGC), koordinator af og deltager i en række klimarelaterede projekter i EU, FBBB (Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger) og European Housing and Ecology Network (EHEN). Ideen er at give et indblik i, hvordan der arbejdes med klimastrategier forskellige steder i Danmark, kombineret med besøg i Hvidovre Kommune, hvor en række klimarelaterede projekter er søsat med deltagelse af lokale parter. Efter konference og projektbesøg 29. oktober bliver der lejlighed til næste formiddag 30. oktober at møde mange af aktørerne i de klimarelaterede projekter på en eller flere af de 5 workshops, der har fokus på henholdsvis vindenergi, solenergi, energibesparelser, energirenovering af eksisterende byggeri, fjernvarme og lavenergibyggeri.
Det koster 760 kr. + moms, i alt 950 kr. (for FBBB medlemmer 560 kr. + moms, i alt 700 kr.). I programmet er inkluderet frokost, bustransport og aftensmad 29. okt. samt frokost 30. okt. Tilmelding senest 25. september 2009 - Tilmeldingsblanket kan hentes på www.fbbb.dk. For spørgsmål kontakt Jens Frendrup, European Green Cities på tlf. 33 22 90 90.

Mere fra Christian

Christian Grunert Pedersen

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere