Social ansvarlighed

Samfund

Modebrandet Monki vil være med til at skabe forandring i verden

Monki betegner sig selv som et formålsdrevet brand. Seneste tiltag er en underskriftsindsamling, der skal opfordre til lovgivning omkring redigering af billeder på de sociale medier.

0 kommentarer

Medarbejder

”Jeg behøver ikke at være andet end mig selv”

Efter at hendes hjerne havde været ’brændt helt sammen’ i et år, fik Simone Sandø på Diakonissestiftelsen tid og rum til at finde tilbage til arbejdsmarkedet. I løbet af fire måneder gik hun fra 9 timer om ugen til fuld tid og er nu raskmeldt. ”Det har været utroligt rart at opleve, at en arbejdsplads kan være til hjælp,” siger hun.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Modernizing the Social Contract in 2021: Five Developments for Business to Consider

In late 2019, BSR launched its call for business to help redefine the social contract. As we urged firms to take ambitious steps to build a modern and stable pact between individuals and institutions, we had no idea what the next 21 months would bring.

Indhold fra partner

Samfund

CSR-rapport: Upcycling af tekstiler og fastholdelse af medarbejdere har været fokusområder

Vi glæder os over at kunne præsentere de samfundsansvarlige resultater for 2020. Året har været præget af coronakrise, men vi har formået at fastholde fokus på den bæredygtige omstilling og på at sikre arbejdspladser.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

AGF med i opløbet til international pris

Sidst i november afgøres det om AGF får en international pris for klubbens arbejde med klima og bæredygtighed, når AGF for første gang er nomineret til en international pris for sit arbejde med bæredygtighed.

0 kommentarer

Medarbejder

Why Worker Data Protection Should Be Central to a 21st-Century Social Contract

Last month, we published a proposal to overhaul the relationship between government, business, employees, and people with a new social contract fit for the 21st century.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Lancering: Tag socialt ansvar med ny beskæftigelsesklausul til byggeriet

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) står sammen med Enemærke & Petersen,og med støtte fra Realdania, bag ny beskæftigelsesklausul, der skal sikre flere jobs i byggeriet til udsatte borgere. Klausulen er et tillæg til foreningens arbejds- og lærlingeklausuler og skal gøre det lettere for virksomheder at arbejde med sit sociale ansvar.

Indhold fra partner

Samfund

Haldor Topsoe donates 1 million DKK to children through UNICEF’s COVID-19 support

Haldor Topsoe becomes Global COVID-19 Emergency Partner to UNICEF, supporting vulnerable children who are severely impacted by COVID-19.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere