Social ansvarlighed

Strategi & ledelse

Lancering: Tag socialt ansvar med ny beskæftigelsesklausul til byggeriet

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) står sammen med Enemærke & Petersen,og med støtte fra Realdania, bag ny beskæftigelsesklausul, der skal sikre flere jobs i byggeriet til udsatte borgere. Klausulen er et tillæg til foreningens arbejds- og lærlingeklausuler og skal gøre det lettere for virksomheder at arbejde med sit sociale ansvar.

Indhold fra partner

Samfund

Haldor Topsoe donates 1 million DKK to children through UNICEF’s COVID-19 support

Haldor Topsoe becomes Global COVID-19 Emergency Partner to UNICEF, supporting vulnerable children who are severely impacted by COVID-19.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Virksomhederne bør være med til at bekæmpe social ulighed, mener eksperter.

Bevidstheden om social ulighed har aldrig været højere blandt offentligheden. Her er tre bud på, hvordan virksomhederne kan være en del af løsningen.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Vil du være med til at skabe social retfærdighed i sundhedssektoren? Læs Master i Sundhedsfremme på RUC

Uddannelsen har studiestart medio januar 2021 og der er fortsat ledige pladser! Med en Master i Sundhedsfremme kan du bidrage til at skabe mere retfærdighed for patienter og borgere i den kommunale og regionale sundhedssektor.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere