Solceller

Kommunikation

NPP SÆLGER RETTIGHEDER TIL SOLCELLEPARK

Klimainvesteringsfondens første store investering, Nordic Power Partners, har solgt projektrettighederne til en solcellepark på 91 MW i Brasilien. Salget markerer samtidig en milepæl for Klimainvesteringsfondens virke.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny analyse: Solceller skal ud af det politiske mørke

Solceller har en vigtig rolle i omstillingen til et fossilfrit energisystem. I en ny analyse anbefaler Aalborg Universitet, at der sættes mere fokus på solcellernes rolle i fremtidens energisystem og efterlyser samtidig ny lovgivning på området for at gøre op med flere års ustabil politik.

Indhold fra partner

Kommunikation

Ny solcelle-analyse: Dansk konkurrence til Elon Musk

Det globale marked for solcelleteknologi vokser eksplosivt, og solcelleenergi vil overhale både vind, gas og kul inden for de næste 15 år. Men Danmark følger ikke med trods en stærk position inden for grøn energi, energieffektive bygninger og arkitektur.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Grønne SMV’er har svært ved at sælge sig selv

Som mindre virksomhed kan det være en udfordring at komme ud over rampen med sine grønne løsninger. Et projekt fra Væksthus Hovedstadsregionen hjælper bl.a. solcellevirksomheden Gaia Solar med netop den opgave.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere