17.10.2022  |  Klima, miljø og energi

Case: Startex er netop flyttet i nye lokaler i Støvring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Startex er en tekstilvirksomhed, som beskæftiger 60 personer og som tilbyder kunder og samarbejdspartnere hurtig og direkte adgang til et stort sortiment af de nyeste trends indenfor fodtøj og sports- og fritidsbeklædning.

De handler både med egne mærker og kendte mærker til en række store kunder både nationalt og international.

Startex har netop bygget 4150 kvm lager og administrationsbygning med moderne mødelokaler og højt til loftet i mere end bogstavelig forstand. I forbindelse med byggeriet er det nye lager blevet udstyret med helt nye maskiner fra Toyota, og dét er medarbejderne glade for.

De nye maskiner larmer betragteligt mindre og er lettere at betjene end de gamle. Dette er takket være servostyring og ikke mindst de nye intuitive touchskærme og gaffelkameraer i de to reach trucks, som i særdeleshed gør hverdagen lettere for de ansatte.

Også den nye plukketruck får pæne ord med på vejen. Hos Startex skal der ofte hentes kolli ned fra paller i højden. Her gør OME100N, med sin platform som kører med op i 1,80 meters højde, det nemt og komfortabelt at plukke.

 Læs hele historien og se truckene som kører hos Startex her.

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

https://toyota-forklifts.dk/om-toyota/baeredygtighed/

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og TII KAMAG terminaltraktorer. Hos os finder du alt fra håndløftevogne, over palletruck, stablere, reach-, plukke- og smalgangstruck, el-, gas- og dieseltruck til store containertruck. Vi har mer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere