06.05.2021  |  Klima, miljø og energi

Storgrossist forbinder forbrugere og installatører i nyt klimainitiativ

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med lanceringen af KlimaHjem.dk rækker Brødrene Dahl for første gang direkte ud til forbrugerne. Den nye hjemmeside hjælper boligejere med at navigere i varmepumpe- og tilskudsjunglen samt skabe kontakt til certificerede installatører.

Landets største grossist på VVS og Vand & Kloak går nu i luften med et håndgribeligt bidrag til den grønne omstilling. Med hjemmesiden KlimaHjem.dk har Brødrene Dahl skabt et nemt og overskueligt værktøj til boligejere, der ønsker at installere en varmepumpe og søge håndværkerfradrag til projektet.

Kernen i hjemmesiden er et beregningsværktøj, der med udgangspunkt i boligejerens adresse, boligstørrelse og husstand lynhurtigt beregner pris, årlig besparelse, håndværkertilskud og tilbagebetalingstid ved valg af forskellige typer varmepumper. Ønsker boligejeren at få kontakt til en installatør, videreformidler Brødrene Dahl opgaven til sit netværk af VE-certificerede klimainstallatører.

"Det er lidt af en jungle at orientere sig i udbuddet af varmepumpeløsninger og tilskudsmuligheder, og jeg kan godt forstå, hvis den almindelige boligejer løber sur i det. Men flere skal skifte til mere klimavenlige energikilder inden for en overskuelig årrække. Derfor har vi lagt kræfter i at skabe et meget enkelt og overskueligt værktøj, der gør det nemt for den enkelte boligejer at finde den optimale løsning. Vi har årelang erfaring med varmepumper og vil gerne give en hjælpende hånd til den grønne omstilling", siger Bo Velling-Theisen, direktør for marketing, digital og IT i Brødrene Dahl.

Det er første gang Brødrene Dahl rækker direkte ud til forbrugerne, og initiativet er udelukkende tænkt som en service, der kan hjælpe boligejere med at gennemføre et klimavenligt energiskift. Rådgivning, salg og installation gennemføres af installatørerne med afsæt i de oplysninger, boligejeren har registreret på KlimaHjem.dk.

"Jeg vil gerne slå fast med syvtommersøm, at vi ikke sælger direkte til slutkunderne. Det har vi ingen erfaring med, og vi har stor respekt for installatørernes viden på det område. Vores ærinde er at understøtte den grønne rejse, hele samfundet skal på, ved at hjælpe boligejerne og sikre, at de kommer i de bedste, professionelle hænder hos en VE-certificeret klimainstallatør", siger Bo Velling-Theisen.

Brødrene Dahl har omkring 100 VE-klimainstallatører, som dækker hele landet i sit økosystem. De leads, der opsamles på KlimaHjem.dk, kvalificeres af Brødrene Dahl og sendes derefter til to installatører, som er bedst egnet til opgaven ud fra kompetencer og geografisk nærhed.

Brødrene Dahl har store kompetencer indenfor klima og har blandt andet etableret et klimakompetencecenter i Horsens, som yder professionel rådgivning og hjælper med løsningsforslag. Installatørerne kan også invitere deres kunder med i klimakompetencecentret.

Mere fra Brdr. Dahl A/S

Brdr. Dahl A/S

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl - over 140 års erfaring i grossistbranchenBrødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er komp…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere