Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Tjen penge mens du sorterer dit affald – Nestlé går sammen med affaldssorterings app'en Bower

På trods af en markant udvikling på området er affaldssortering stadig en udfordring, som det ikke er lykkedes at komme i mål med i Danmark. Det er ikke let at ændre vores vaner, og cirka halvdelen af alt husholdningsaffald bliver stadig ikke sorteret. Nestlé er gået sammen med den svenske affaldssorterings app Bower, der bygger på en incitaments struktur, der belønner forbrugere, når de sorterer deres husholdningsaffald.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

A glance forward: Looking into the global agricultural and food sector in 2022

The way we produce, process, cook and eat food is transforming in the aftermath of the global pandemic. Climate change, plant-based food, food security, new technologies and an increased interest in health are some tendencies that also appear to apply in 2022. Consumers now demand food and beverage products that provide solutions to their problems – from the personal to the planetary.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Innovation og klimabeskyttelse

Med et fokus på effektivitet, innovation og medansvar skaber DACHSER gunstige betingelser for en mere bæredygtig form for logistik. Andre Kranke, Head of Corporate Research & Development og leder af Climate Protection-projektet hos DACHSER, fortæller om vigtigheden af intelligente transportkoncepter for logistikvirksomheden.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Dustin hjælper virksomheder med at måle deres klimapåvirkning – lancerer CO2-beregner

Nu lancerer Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, en CO2-beregner, som skal gøre det lettere for virksomheder at forstå klimapåvirkningerne fra deres IT-produkter.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Få svar på gode spørgsmål om at arbejde strategisk med bæredygtighed

Bæredygtighed er blevet et vilkår, som virksomheder må forholde sig til. Det handler for mange i første omgang om at leve op til lovkrav og imødekomme forventninger fra banker og investorer, kunder, nuværende og kommende medarbejdere og andre interessenter. En mere proaktiv, strategisk tilgang er at gøre virksomheden fremtidssikret ved at have øje for langsigtet værdiskabelse. Og her spiller bæredygtighed en afgørende rolle.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Danish Farmers Lead the Way in Precision Agriculture

The fast implementation of new technologies in the primary sector shows that a new generation of Danish farmers are now frontrunners in using satellites and drones to obtain a more efficient agricultural production. The results include higher efficiency and an optimised fertilising process.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Vi vil hylde produktionsvirksomheder, der har fremmet bæredygtighed gennem digitalisering – er det jer?

Vi inviterer produktionsvirksomheder til at bidrage til vores kommende initiativkatalog med jeres bedste og mest inspirerende eksempler. Kataloget skal være en kilde til inspiration for andre produktionsvirksomheder.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Telia åbner for salg af brugte mobiler

I et nyt koncept kan forbrugere nu få mulighed for at aflevere og købe brugte mobiler. Konceptet er både en fordel for kunden og kloden, mener direktør.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere