Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Sponsorat fører til nyt fokus i Rockwool

Som regel gør sponsorater en forskel for modtageren og føles godt for afsenderen. Men nogle gange skaber de også forandring hos den der giver.

Strategi & ledelse

Stærk almen profil overtager forpersonsposten i Byggeriets Samfundsansvar

Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk er trådt ind som forperson i Byggeriets Samfundsansvar. Han afløser Palle Adamsen, adm. direktør i Lejerbo, der har været forperson i foreningen siden dens etablering i 2014. Den nye forperson ønsker bl.a. at samle byggeriet på tværs for en mere bæredygtig udvikling og videreføre foreningens markante stemme i debatten.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Portræt af Carsten Thor; CEO og stifter af Thors Design

Carsten Thor er oprindeligt uddannet automatikmekaniker. Det skulle dog ikke forhindre ham i at omlægge sit liv da han i 2002 står overfor en kasseret ressource som han forelsker sig i og ønsker at bringe nyt liv til. I dag driver han en succesfuld high-end møbelvirksomhed og anses som en af pionererne indenfor cirkulær økonomi. Rejsen dertil har dog krævet både stædighed og gå-på-mod.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Velux indgår partnerskab med stålgigant

Som led i sin målsætning om at halvere CO2-udledningen i værdikæden inden 2030 er Velux gået sammen med det fransk-indiske stål- og mineselskab Arcelor Mittal.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere