Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed i GRUNDFOS med Janda Campos

Hvad er bæredygtighed? For Janda Campos, Head of Group Sustainability i GRUNDFOS, er det at "opføre sig ordentligt og tænke over konsekvenserne af sine handlinger”. Hør hvordan hun arbejder med at få det udmøntet i tanke og handling hos medarbejderne.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Ny nordisk iværksætterkonkurrence skal skubbe til den grønne omstilling

I denne måned åbnede tilmeldingen til en ny iværksætter-konkurrence, BASF Nordic Innovation Hub, med fokus på den grønne omstilling. Konkurrencen fokuserer på fire undertemaer: cirkulær økonomi, CO2-reduktion, landbrugsteknologi og BioScience.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Detailkæde oplever succes med klimastrategi

Efter at have forpligtet sig til at mindske sit klimaaftryk gennem SBTi er detailvirksomheden Flying Tiger Copenhagen kommet godt fra start. Nu handler det om at tage de store, kommercielle beslutninger, hvis klimastrategien skal lykkes, fortæller bæredygtighedschef.

Strategi & ledelse

Interesseorganisation: En bred definition af greenwashing kan hæmme banksektoren

En vag definition af greenwashing kan stoppe banker fra at lancere bæredygtige produkter, mener Finans Danmark forud for udsigten til en ny europæisk definition. NGO mener imidlertid, at det giver anledning til at arbejde mere fokuseret på sin markedsføring.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere