Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Analyse konkluderer: Stort potentiale i at genanvende småt elektronik

Aktørerne i genbrugsbranchen har forskellige opfattelser af, hvor meget det kan betale sig at genbruge og genanvende kasserede produkter. En ny analyse slår fast, at over 85 procent af kasseret, småt elektronik kan genanvendes - enten som materialer eller som komponenter i nye produkter. Det understreger vigtigheden af at få elektronikken båret hen på genbrugspladsen.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Betonvirksomhed: Grønt behøver ikke betyde dyrt

Sønderjysk betonproducent har måske fundet nøglen til klimavenlige betonelementer, der samtidig er høj på efterspørgsel. Løsningen har i hvert fald sparet forretningen 20 procent CO2 pr produkt.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Ny aftale: Køledisken i supermarkedet skal opvarme din radiator

Når kulden sætter ind og radiatorerne skal tændes, skal en større del af varmen i fremtiden komme fra supermarkeder og datacentre. En ny politisk aftale skal nemlig sikre, at den overskydende varme fra blandt andet køleanlæg og servere ikke går tabt, men i langt højere grad ender i fjernvarmerørene.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Hvad driver den sociale dagsorden lige nu?

Langsomt men sikkert sniger den sociale dimension sig længere op ad bæredygtighedsdagsordenen. Det handler om lovgivning. Det handler om grøn omstilling. Og lidt om corona.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere