TagTomat

www.tagtomat.dk

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

I TagTomat hjælper vi virksomheder, ministerier, kommuner, offentlige institutioner og boligforeninger med at realisere drømme om en mere grøn og bæredygtig hverdag. Vi er ildsjæle, når det gælder byhaver, planter, dyrkning af grønt, upcycling og udvikling af grønne initiativer. Med i bagagen har vi mange års erfaringer m…

Læs mere  

Om

I TagTomat hjælper vi virksomheder, ministerier, kommuner, offentlige institutioner og boligforeninger med at realisere drømme om en mere grøn og bæredygtig hverdag. Vi er ildsjæle, når det gælder byhaver, planter, dyrkning af grønt, upcycling og udvikling af grønne initiativer. Med i bagagen har vi mange års erfaringer med naturfaglighed, formidling, HR, gartnerfaget og byplanlægning, som vi trækker på i samarbejdet med vores kunder.

Vi leverer hele paletten af ydelser fra produktion til rådgivning, når vi udvikler byrum og designer grønne installationer. Vi laver hands on teambuilding, Greenbuilding, for medarbejdere og ledere der søger inspiration til arbejdet med bæredygtighed. Vi indretter grønne kontormiljøer og bygger verdensmålsbænke for virksomheder, der gerne vil understøtte deres arbejde med FNs verdensmål.  

Det sprudler af aktivisme og handlekraft i TagTomat, og sammen med vores kunder skaber vi forandringer på arbejdspladser og i nærmiljøer. 

Størstedelen af vores produkter bliver fremstillet på vores værksted i Københavns nordvestkvarter, og vi benytter socioøknomiske underleverandører i vores produktion som eksempelvis HKI i København og Tamu i Aalborg. 

Vi har showroom på Nørrebro, hvor vi inviterer indenfor i et inspirerende univers af planter og udvalgte produkter. 

Læs meget mere om, hvordan vi kan samarbejde på www.tagtomat.dk.  

Kontaktpersoner

Julie Holm

Projektleder og formidler

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere