28.09.2016  |  Supply chain

TCS anerkendt for at tage socialt ansvar

IT-virksomheden TCS er blevet belønnet med CSR-udmærkelser fra både Dow Jones og EcoVadis.

Det multinationale IT-selskab Tata Consultancy Services (TCS) er for fjerde år i træk blevet medtaget på bæredygtighedsindekset Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Samtidig er virksomheden for tredje år i træk blevet tildelt en guldcertificering af CSR-rådgivningsvirksomheden EcoVadis.

”I vores virksomhed har vi foretaget store investeringer i CSR. Lige fra at investere i færdigheder, som hjælper de lokalsamfund, vi arbejder i, til at sikre at vores forsyningskæde og indkøbsprocedurer er etiske og bæredygtige”, fortæller Johan Bartholdson fra TCS Europa. Han uddyber:

”For eksempel reducerede vi alene sidste år vores CO2-udledning med 6 procent. Det er en langsigtet forpligtelse, som gennemsyrer hele vores virksomhed, og vi ser frem til at udvide vores indsats i lokalsamfundene endnu mere. Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, men vi er ligeledes fokuseret på, at vi har en positiv indflydelse på omverdenen”.

Belønnet for holistisk CSR-tilgang
DJSI rangerer hvert år verdens største virksomheder ud fra økonomiske, miljømæssige og sociale resultater. TCS er én blandt de i alt kun tre indiske virksomheder på årets verdensrangliste. DJSI analyserer endvidere på områder som virksomhedsledelse, risikostyring, branding, klimainitiativer, forsyningskædestandarder og arbejdspraksis.

EcoVadis har belønnet TCS med et guldcertifikat for IT-virksomhedens holistiske tilgang til CSR inden for områderne bæredygtighed, arbejdsprocedurer, forretningsdrift, indkøb og forsyningskæde.

Læs også: Nestlé er fødevareindustriens mest bæredygtige virksomhed

TCS har hovedkvarter i indien, men tilbyder it-serviceydelser, rådgivning og virksomhedsløsninger i 46 lande. TCS har siden finansåret 2007-2008 reduceret selskabets CO2-udledning med 43,3 procent. 

-CHM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere