09.11.2009  |  Klima, miljø og energi

Temagruppemøde omkring sikkerhed og redning i elektriske køretøjer

Transportens Innovationsnetværk inviterer alle professionelt interesserede til temagruppemøde om sikkerhed og standardisering i forbindelse med elektriske køretøjer, især elbiler og elbusser.

Københavns Lufthavn har den måske største samling af elektriske køretøjer i Danmark. Derfor ser Brand & Redning i lufthavnen nok flere hændelser med batterikøretøjer end de fleste andre redningstjenester. Alligevel er der så få hændelser med elbiler at reddere ikke uddannes systematisk på dette område. Derfor afholdes gruppemøde om temaet tirsdag d. 24. november fra klokken 13.30 til 17.00 hos Brand & Redning, Københavns Lufthavne A/S, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup. Arrangementet er gratis, dog er tilmelding nødvendig pga. et begrænset antal pladser. For tilmelding og praktisk information kontakt Sekretariatet for Transportens Innovationsnetværk på mail info@tinv.dk eller telefon 77310926.
-JR

Mere fra Justine

Justine Aagaard Rodian

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere