13.06.2014  |  Kommunikation

Tryg skraber bunden i rapport om transparens

Forsikringsselskabet Tryg er den mindst åbne og transparente virksomhed blandt de 20 største danske børsnoterede selskaber, viser ny rapport.

I en ny rapport fra den globale organisation mod korruption, Transparency International, får forsikringsselskabet Tryg en bundplacering blandt de største danske virksomheder. Det skriver dagbladet Børsen.  

Læs også: Danmark er verdens mindst korrupte land

Placeringen i bunden giver anledning til selvransagelse hos Tryg.

"Det er ærgerligt, at vi falder så dårligt ud, for det afspejler ikke den store indsats, som vi faktisk gør. Det må vi overveje, hvordan vi gør noget ved fremadrettet”, siger kommunikationschef Kasper Riis til Børsen.

Ifølge Kasper Riis hænger bundplaceringen blandt andet sammen med, at Tryg ikke har offentliggjort sit code of conduct på selskabets hjemmeside.   

"Men i alle kontrakter, vi indgår, indgår vores CSR-krav som et tillæg til kontrakten”, siger Kasper Riis til avisen.

Læs også: Codan kåret til årets internationale forsikringsselskab

Samlet set er det medikoproducenten Coloplast, der klarer sig bedst i rapporten, der baserer sig på offentlig tilgængelig information fra virksomhederne.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere