Uddannelse

Klima, miljø og energi

Ny klimaguide skal gøre bønder mere modstandsdygtige over for klimaforandringer

I anledning af World Environment Day den 5. juni udgiver Fairtrade en ny klimaguide. Guiden er baseret på 8.500 bønders erfaringer de seneste tre år. Målet er at ruste flere bønder til effektivt at tilpasse sig og afbøde konsekvenserne af klimaændringer.

Indhold fra partner

Medarbejder

Elever får ansvar – og fastansættelse

Lemvigh-Müller er ikke bare med til at uddanne fremtidens arbejdskraft. Stål- og teknikgrossistens elevprogram, som hvert år optager 30-40 unge mennesker, stiler mod, at eleverne skal ansættes efter endt uddannelse.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Vil du være med til at skabe social retfærdighed i sundhedssektoren? Læs Master i Sundhedsfremme på RUC

Uddannelsen har studiestart medio januar 2021 og der er fortsat ledige pladser! Med en Master i Sundhedsfremme kan du bidrage til at skabe mere retfærdighed for patienter og borgere i den kommunale og regionale sundhedssektor.

Indhold fra partner

Samfund

Brug hjemmeperioden på digital dannelse med Danske Skoleelever og TDC

Er du hjemme med børnene i disse Corona-tider, og skal skoleskemaet have et tvist? Så sæt dig sammen med dit barn og gennemfør et online WiFive-forløb i digital dannelse sammen med Danske Skoleelever og TDC. Slut af med at tage det digitale kørekort sammen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere