Uddannelse

Klima, miljø og energi

Ny uddannelse skal sikre fremdrift i grøn omstilling

For at løfte den grønne omstilling, er der brug for flere kompetencer inden for installationsbranchen. Hos sourcing- og servicevirksomheden Solar i Vejen er der startet en ny energiteknologuddannelse i rådgivning om bæredygtige energiløsninger.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Case: Min ESG-rejse fra A-Z

Mange års praktiske erfaringer i kombination med en uddannelse inden for bæredygtig forretnings- og forandringsledelse blev startskuddet til Carina Hedemarks virksomhed ESG Management. Læs om hendes erfaringer og få hendes gode råd.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nu får bureauer deres egen bæredygtighedsuddannelse

Creative Club ESG Academy er navnet på et nyt uddannelsesforløb inden for bæredygtighed rettet mod bureauer. Projektet har fået støtte fra Erhvervsstyrelsen, som også kommer til at indeholde et nyudviklet ESG-kodeks til bureaubranchen.

Medarbejder

Elektrikere: Grøn omstilling kræver bedre erhvervsskoler

Mens forhandlingerne om de økonomiske prioriteringer for en ny regering er i gang, opfordrer Dansk El-Forbund politikerne til at investere i uddannelse og efteruddannelse, så der kommer tilstrækkelig mange – og dygtige - elektrikere til at gennemføre en elektrificering af Danmark.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere