07.03.2013  |  Kommunikation

Utraditionelt CSR-samarbejde

Nyt CSR-trepartssamarbejde mellem Det Kongelige Teater, det almennyttige boligselskab KAB og advokatfirmaet Lett skal trække flere i teatret.

Som led i en strategi om at få flere potentielle teatergængere op af sofaen lanceres et CSR-samarbejde mellem Det Kongelige Teater, det almennyttige boligselskab KAB og advokatfirmaet Lett, der er sponsor. Det skriver Berlingske i dag. Det er planen, at flere private virksomheder skal indgå i samarbejdet.

Samarbejdet giver beboere i KABs boliger mulighed for at komme gratis i teatret, og håbet er, at én god oplevelse vil give lyst til flere – også selvom man fremover selv skal have pungen op af lommen.

Projektet er ikke kun fordelagtigt for de kommende teatergængere og Det Kongelige Teater, der i disse dage higer efter flere besøgende. Advokatfirmaet får mulighed for at profilere sig i en socialt bevidst retning, mens KAB skaber sig en bredere profil end hidtil.

Det Kongelige Teater har gennem de seneste år lanceret en række tiltag for at vende de dykkende besøgstal, blandt andet halv pris på billetter til unge og studerende samt gratis litteraturarrangementer.

- MSN

Mere fra Mette

Mette Staal Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere