26.06.2017  |  Strategi & ledelse

Værdiskabende partnerskaber hjælper verdens flygtninge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stærke partnerskaber mellem den humanitære sektor og erhvervsliv skaber værdi for danske virksomheder og bæredygtige løsninger for mennesker på flugt. Læs om Dansk Flygtningehjælps partnerksaber her.

PARTNERSKABER GAVNER VIRKSOMHEDER, FONDE OG MENNESKER PÅ FLUGT

Vi befinder os i en ny verdensorden. Mere end 65 millioner mennesker er på flugt. Det er et rekordhøjt antal, der desværre ikke ser ud til at falde foreløbigt. Hvis vi skal vende kurven, kræver det nye og innovative løsninger.

Stærke partnerskaber mellem den humanitære sektor, fonde og erhvervsliv kan bidrage til sådanne løsninger. Det kan vi i Dansk Flygtningehjælp med stor tilfredshed konstatere.

Derfor vil vi gerne invitere virksomheder og fonde til dialog om partnerskaber, som skaber værdi for begge parter. Ved at bruge hinandens kompetencer og ressourcer kan vi redde liv og samtidig skabe værdi, udvikling og investeringsmuligheder for NGO sektoren og det danske erhvervsliv og fondsverdenen.

Vores nuværende partnerskaber gør en stor forskel for organisationens arbejde og betyder, at endnu flere flygtninge får hurtigere og bedre hjælp. Vi er derfor altid nysgerrige efter nyepartnerskaber og samarbejdsformer og taler gerne med om alt fra forretningsudvikling og innovation til CSR og filantropi.

I den vedhæftede folder ses eksempler på, hvordan et partnerskab med Dansk Flygtningehjælp kan se ud – og forhåbentlig giver det idéer til hvad et partnerskab kan gøre for jeres fond eller virksomhed.  

Velkommen til Dansk Flygtningehjælp!

Andreas Kamm
Generalsekretær, Dansk Flygtningehjælp

 

Mere fra Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp

https://drc.ngo

DRC Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største internationale humanitære organisation. Vi arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål; at beskytte mennesker på flugt og at skabe varige løsninger. Organisationen har hovedsæde i København, men st…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere